A 40 év feletti nők öt olyan vonása, amit a férfiak nem bírnak elviselni

Az érett nők általában függetlenek, magabiztosak, még mindig jól néznek ki, nem csinálnak semmiből sem botrányt, tapasztaltak, önazonosak, megállnak a maguk lábán, nem szorulnak gyámolításra… Ez vonzza a férfiak többségét, de van számos olyan szokás, viselkedésminta is, ami irritáló számukra:

Íme öt példa:

Állandó ellenőrzés

Az a típusú nő, aki maga körül mindent és mindenkit irányítani akar, feszültséget kelthet egy kapcsolatban. A férfiak értékelik a szabadságot és a függetlenséget, azt viszont egyáltalán nem, ha a nő mindig, mindenbe beleszól, ellenőrzi a mobilt, a határidőnaplót, a férfi minden egyes lépését.

Túlzott kritikusság

Az állandó kritika és a hiányosságokra való kitartó rámutatás is negatív környezetet teremthet. A megjegyzéseket jobb konstruktívan és tisztelettel megfogalmazni, senkinek nem hiányzik az állandó becsmérlés. Ugyanígy idegesítő és negatív tulajdonság az is, ha egy nő folyamatosan tanácsot ad. Ha minden beszélgetésbe beleszövi, hogy szerinte mit hogyan kéne, mit nem szabad, mi hülyeség – ilyet egy férfi legfeljebb az anyjától tűr el. Érthető módon a legtöbb férfi pedig nem akar az ,,anyjával” randevúzni.

Állandó negativitás

Vannak olyan nők, akik tudatosan vagy öntudatlanul negativitást generálnak, amikor kinyitják a szájukat. Mindenkinek van panaszokkal teli poggyásza, de ez nem jelenti azt, hogy ki kell nyitni, és folyton nyafogni, panaszkodni kell. Senki nem bírja huzamosabb ideig elviselni azokat, akiknek semmi más nem jön ki a száján, csak siránkozás – a férfiak pedig végképp nem tolerálják az örökös sipogást.

Állandó összehasonlítás

Az állandó összehasonlítás másokkal, különösen a korábbi partnerekkel, alkalmatlanság érzését keltheti a férfiban. Ugyan ki szeretné folyamatosan azt hallgatni, hogy a másik miben volt különb…

A fiatalság örök hajszolása

Egy negyvenes nőnek természetes, hogy jobban odafigyel a megjelenésére. Foglalkozik a bőrével, a hajával, figyel az étkezésére, a testmozgásra. Ez még imponáló is lehet. Az azonban már inkább irritáló, ha a nő nem tudja elfogadni a korát, állandóan aggódik a megjelenése miatt, esetleg nevetségessé teszi magát amiatt, hogy fiatalabbnak tűnjön. A férfiak a magabiztos nőket szeretik, nem saját külsejükkel és korukkal megbékülni nem tudókat.

nyitókép: Image by 8photo on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.