5+1 ok, amiért a férfiak idősebb barátnőt akarnak

Sokan azt gondolják, hogy az ideális pár fiatalabb nőből és idősebb férfiból áll, s valóban, az esetek nagy többségében ez is a felállás. 

Manapság azonban a társadalom már nem olyan kategorikus – sok tabu lett a múlté, ideértve a korkülönbséggel kapcsolatos kritériumokat is. Ezért egyre többen lépnek kapcsolatba náluk sokkal idősebbekkel – ez nem csak a nőkre, de a férfiakra is vonatkozik.  

Hihetetlen, de igaz: meglepően sok férfi érez vonzalmat az érett nők iránt. És hogy miért?..

Ez is érdekelhet: HA MEGTALÁLOD, AKIT SZERETSZ

1. Érett nők már tudják, mit akarnak az élettől

A tapasztalatlan lányok még csaponganak, rengeteg olyan dolog van előttük, amit még nem ismernek, keresik önmaguk, a helyük a világban. Egy érettebb nőnek konkrét elképzelései vannak, nincs csapongás, folytonos változtatás. Ez vonzza azokat a férfiakat, akik nem akarnak részt venni a ,,magamat keresem” élethelyzetben.

2. Általában bölcsebbek

Egy idősebb nő általában okosabbaknak bizonyul, mint fiatalabb versenytársaik. És ez nem meglepő – minél idősebb a nő, annál több tapasztalatot szerez. És a tapasztalatokkal együtt jön a bölcsesség. Ez egy egyszerű és természetes szabály: minél többet élt valaki, annál több élettapasztalata van, amit jó esetben kamatoztatni is tud – ez pedig tetszik a férfiaknak.

3. Függetlenebbek és magabiztosabbak

Az érett nők nem akarják mindenáron megváltoztatni a másikat, és arra sem törekednek, hogy maguk változzanak valaki más kedvéért, mert már régóta nem függenek mások véleményétől. Ezért gyakran kellemesebb velük lenni, mint tapasztalatlan lányokkal.

4. Nem drámáznak

Az érett nők általában megpróbálják elkerülni a felesleges nagyjeleneteket.

Tudják, hogyan kell az érzelmeiket ellenőrzés alatt tartani, hogy ne lépjenek át egy határt. Megtanulták, hogy a fej is vezessen, ne csak a szív. Ez pedig a férfiaknak – akik köztudottan ki nem állhatják a női hisztit – kimondottan tetszik.

5. Pénzügyi helyzetük stabilabb

Az sem mellékes szempont, hogy egy érett nő önálló keresettel rendelkezik. Nem kell eltartani, nem kell mindent helyette fizetni. Az érettebb nő megveszi magának amit akar, és nem támaszt a férfi felé teljesíthetetlen elvárásokat.

+1. Finomabb az ízük

Általában finomabb ízük van, ami különösen vonzza a férfiakat. Nincs szükségük éjszakai klubokra és zajos rendezvényekre sem, a szabadidő mélyebb és nyugodtabb velük.

2 hozzászólás
  1. A 17 évvel fiatalabb barátnőmnek fantasztikus íze van, gyakorlatilag mindenhol! Még soha nem éreztem ilyet, ilyen erőteljesen és ellenállhatatlanul! 🥰

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.