9 dolog, amit egy érett nő nem tolerál a párkapcsolatában

Az érett, magabiztos nőt nem érdeklik a piti, manipulatív elmejátékok és megérti, hogy mások gondolataiban teljesen értelmetlen olvasni. Sokkal jobbnak tartja, ha valaki nyíltan és szemtől szemben kimondja és megbeszéli a problémáit, mintha elvárja, hogy mások kitalálják azokat.
Képes arra, hogy felvállalja önmagát – és cserében a partnerétől is ezt várja el.

Az éretten gondolkodó nők szeretik az életüket a saját kezükben tartani, és sok olyan dolgot nem tolerálnak már, amit talán azelőtt elnéztek vagy elfogadtak. Például:

1. Tiszteletlenség
Ha nem tartod tiszteletben, távozik. Egy nő, aki tudja magáról, hogy mennyit ér, nem fog olyan ember mellett maradni, aki fikarcnyit sem becsüli az értékeit. Tisztelet nélkül egy egészséges kapcsolatot kialakítani egyébként is lehetetlen. Miért maradna egy érett nő egészségtelen kapcsolatban?

Ez is érdekelhet: 13 TUTI BÓK, AMIT MINDEN NŐ HALLANI AKAR

2. Figyelmen kívül hagyás
Kinek jó olyan férfi mellett, aki állandóan figyelmen kívül hagyja? Egy nő sem láthatatlan, az öntudatos nő pedig egyébként is hozzászokott ahhoz, hogy a problémákról beszélni kell, és azokat meg kell oldani, ahelyett, hogy csendben lenne. S természetesen ugyanezt várja el társától is. A csend az út a semmibe.

3. Hazugságok
Egy éretten gondolkodó nő nem tolerálja a hazugságokat. Fontos neki, hogy a társa őszinte legyen vele, még akkor is, ha az igazság időnként fáj. Ha észreveszi, hogy a párja elkezdi megtéveszteni, becsapni őt, az biztosan csak újabb problémákhoz vezet.

4. Örömtelenség
Öröm nélkül az élet sivár. Az érett nőnek is, mint igazából mindenki másnak, egy életvidám emberre van szüksége, akivel együtt tud nevetni, aki felvidítja a borongós napokon. Hiszen humorral a legtöbb nehézség leküzdhető.

Egy sótlan, örömtelen emberrel azonban egyáltalán nem jó együtt lenni.

5. Nem cipeli a vállán a kapcsolat összes problémáját
Egy kapcsolatban mindig ketten vannak, így az örömök, a bánatok és a felmerülő problémák is mindig két embert kell, hogy érintsenek. Egy érett nő nem hagyja, hogy társa kivonja magát a felelősség alól, és minden problémát az ő nyakába zúdítson. Azok, akik nem akarják elismerni a saját hibáikat és vállalni a felelősséget, minden bizonnyal hamar ki lesznek tessékelve.

6. Kompromisszum
Az a nő, aki már elég önazonos, ismeri magát és a saját értékeit, biztosan nem lesz sokáig olyan valakivel, aki nem érti, mit jelent a „kompromisszum” szó. Egy kapcsolatban szükség van arra, hogy mindkét fél tudjon alkalmazkodni – és ezt egy érett nő el is várja.

7. Nem hagyja elszigetelni magát azoktól, akik fontosak neki
Egy magában biztos nő még a kapcsolat legelején, a nagy fellángolás időszakában sem feledkezik meg arról, hogy van élet a szerelmen túl is. Így a társa nem kérheti őt, hogy felejtse el a barátokkal és a családdal való kommunikációt. Neki van saját élete, múltja, amelyet nem köteles felrúgni csak azért, mert van egy új kapcsolata. Elvárja, hogy párja elfogadja a hozzá közel álló embereket, s természetesen ő viszont is megteszi ugyanezt.

8. Nem hagyja, hogy irányítsák
Azt csinálni, amire más utasít? Az érett nő nem engedi, hogy bárki megmondja, mit kell tennie. Csak megbeszélni hajlandó, aztán legfeljebb kompromisszumos megoldásként alakítani a saját elképzelésén. Tárgyalni? Igen! Parancsot teljesíteni? Biztosan nem.

Ez is érdekelhet: IGAZI NŐ VAGYOK NYÚLOTT RUHÁBAN, KIALVATLANUL, KÓCOSAN IS

9. Nem porcelánbaba
Az érett nő tudja, mit akar. Nem kell megmenteni, nem kell helyette kitalálni, hogyan kéne jó életet élnie, nem kell mindent helyette megcsinálni, sem állandóan pátyolgatni, babusgatni, a széltől is óvni. Önálló embernek tartja magát, aki épp olyan erős, mint bárki más, így nem tart igényt a porcelánbaba szerepre. Aki ezt az életet szánja neki, azzal nem marad sokáig.


Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.