Amit a 40 év feletti nők valójában szeretnének a férfiaktól

Már az egészen fiatal tinilányok életében is fontosak a fiúk, és akárhány évesek, akárhogy múlik is az idő, a nők életében a férfiak mindig központi helyet foglalnak el – legfeljebb az igények, az elvárások változnak meg irányukban.

Hiszen mást vár el egy 18 éves, mást egy harmincas és mást egy negyvenes nő.

Vajon egy negyvenes, érett nő mit vár?

Ne hasonlítsák fiatalabb nőhöz
A negyven körüli nők egy része még mindig remekül néz ki, és fiatalabbnak tűnik mint ahány éves, ennek ellenére egyik negyvenes sem szereti, ha összehasonlítják egy húszas, harmincas nővel.

A negyvenes nő nagyra értékeli azokat a férfiakat, akik a világot úgy látják, ahogy ő, és akik pontosan tudják, mit tud nyújtani egy negyvenes, önmagában tisztában lévő, önazonos nő. Hiszen egy érett nő már megismerte önmagát, és gazdag élettapasztalattal rendelkezik. Tudja, ki ő és azt is, mit akar. És nagyon szeretné, ha a férfiak értékelnék ezeket a tulajdonságokat.

Az érett nő romantikát akar
És ez nem feltétlen egy csokor virág. Sokkal inkább megfelelő romantika egy 40 éves nő szemszögéből a figyelem és a rá fordított idő. Az érett nő igazi kapcsolatban akar lenni egy partnerrel, és örülni akar annak a kapcsolatnak, boldog akar lenni benne. Figyelemmel, tisztelettel és törődéssel szeretné, ha elcsábítanák.

A negyvenes nő már nem akar játszadozni
Nem akar úgy tenni, mintha az lenne, aki nem. Sokszor érzi magát fáradtnak és türelmetlennek azokhoz, akik színlelnek. Tudja már, hogy az idő drága, és ő nem akarja játszadozásra, hazugságokra pazarolni.

A legtöbb 40 év feletti nőnek több kapcsolata is volt már, sőt házasságot kötött. Ezek a kapcsolatok megtanították arra, mit akar, mit vár el a férfitól. Az érett nő egy érzelmileg kiegyensúlyozott és lelkiismeretes emberre vágyik, akinek kifejezheti érzelmeit és aki felelősséget vállal a tetteiért. Valaki olyanra vágyik, aki ismeri az idő, a szeretet és a kiszolgáltatottság értékét.

Más szóval, az érett nőnek valódi kapcsolatra van szüksége.

Számára fontos az intelligencia
Egy intelligens férfival való jó beszélgetés lehetősége rendkívül vonzónak tűnik a negyvenes nő számára. Feltölti őt. Nem hiába az emberi agy a legszexisebb szerv. A humorérzék is szexi, akárcsak az átgondoltság. Ezek mind olyan tulajdonságok, amelyek hatással vannak az érett nőre, a hálószobában is.

Igazi, lelki kapcsolat egy intelligens, önmagát és a társát tisztelő férfival – ez az, amire a legtöbb nő negyvenen túl vágyik. Hiszen az igaz szerelem olyan kincsesbánya, amit csak igazi lelki kapcsolat révén lehet felfedezni. Ezt várja egy 40 év feletti nő a férfitól. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

1 Hozzászólás
  1. No és akkor a negyvenes pasik mit szeretnének a nőktől, jobb esetben A Nő(?)-től, akivel mondjuk már összekötötték Az Életüket…?
    (Bár talán a kérdés már-már költői, a potenciális választ lehetőség szerint, hímnemű egyed tollából várom…)

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.