Nem a te hibád

Pilláid alól, könnyes szemekkel, vágyakozva nézel rám. Tudom, hogy szerelmet bizonyító ölelésemre vársz. Én most mégsem tudom lebontani azt a falat, amit magam elé húztam, hogy megvédjelek. Nem lenne őszinte az ölelésem, az engem mardosó harag és a keserűség csak megmérgezné lelked.

Nem a te hibád, az enyém, hogy nem tudom, hogyan kell jól szeretni.

A te szíved tiszta, az enyém már rég nem az, erre te ébresztettél rá. Nincs bennem hit, remény, csak a százszor elutasított belső gyermek, aki olykor még mindig azt képzeli minden tette elhibázott, őt nem lehet és nem is szabad szeretni. Nem, nem takarózom a múlttal, csak azt próbálom elmondani, hogy egy elfuserált alak vagyok. Valaki, aki úgy szeret téged ahogy tőle telik, s ahogy még magát se tudja.

Várod, hogy fogjam meg a kezed és lélekmelengető szavakat suttogjak füledbe. Ma mindez nem megy. Ma gyűlölőm magam, így csak ellökni tudlak, felemelni nem. Várnom kell, hogy elcsituljon a bennem dúló vihar, ahhoz, hogy ne fulladj bele fojtó szerelmembe. Mit nem adnék, ha értenéd:

Én ma csak távolról tudlak jól szeretni, ha melletted vagyok, már nem.

Megmérgezi szívem a kéjes vágy, amellyel birtokba venném testedet. Lelkemben ezerszer elhangzik a mondat: ez a lány túl jó neked. Ha testedbe költözöm egy fél órára, te a lelkemhez keresed az utat. Én a test nyelvén mondom el, hogy szeretlek, de te tisztán és érthetően is hallani akarod.

Ma viszont még a testemmel se tudnék szerelmet vallani, mert mással láttalak. És az a másik kicsalta édes mosolyod, sőt, kacajra fakasztott. Tudom, te nem vetted észre, de én láttam, hogy ő a csillagokat is lehozná neked. Én pedig félek. Mert nem birtokolhatom szíved és tested, hiszen nem vagy a tulajdonom. Így csak szeretni tudlak amennyire tőlem telik, és bízom benne, hogy beéred annyival, amennyit adni tudok.

EZ IS ÉRDEKELHET:

1 Hozzászólás
  1. Hagyni kell, hogy szeressenek. Nő vagyok, erre egy férfi ébresztett rá. „Ha nyújtom a kezem,fogd meg,és engedd,hogy segítsek”. Szerethető vagy,és nem kell túl gondolni a dolgokat! Én is féltem, de már nem félek! Nem várja el senki, hogy ki mondd a szót.Aki meg el várja, az nem érett rá. Ezért el dobni egy kapcsolatot, nagy hiba lenne. Félre értéseket csak tisztázni kéne!Engedd,hogy szeressenek. Meg érdemled.

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.