Pszicho a barátnőd? Ha ez az 5 viselkedés jellemző rá, nyugodtan gyanakodhatsz

pszicho barátnő

Egy kapcsolat elején mindenki abban reménykedik, hogy az boldog, szenvedélyes, csodálatos lesz. A szerencsésekkel ez így is történik, ám vannak férfiak, akik rosszul járnak, és kifogják a pszicho lányok egyikét.

Bizony, kár szépíteni, vannak nők, akik képesek teljesen őrülten viselkedni. Ők nem orvosilag őrültek, csupán hátborzongató, őrjítő tulajdonságaik vannak, amiket nehéz vagy egyáltalán nem is lehet tolerálni.

Egy pszicho nő kissé instabil, rászoruló vagy ragaszkodó. És az igazság az, hogy pokollá teszi a férfi életét. Csak egy dolog jár a fejében – hogy maga mellett tartsa, ameddig csak tudja, és ezért bármit megtesz. 

Egy pszicho nő általában nem tudja kontrollálni a viselkedését, mert az a természetéből adódik. 

Még a legszebb lány is lehet pszicho. Borító alapján nem lehet eldönteni, ám vannak viselkedésminták, amik nagyon jellemzőek egy pszicho nőre.

Ilyen:

Image by Drazen Zigic on Freepik


Túl kíváncsi

Egy pszicho nőnek általában nincs élete a kapcsolatán kívül. Ehelyett a férfi lesz a mindene – és ekkor elkezdenek előjönni a problémák. 

Valójában az első pillanattól kezdve megpróbál a férfi élete minden területének részévé válni. Kíváncsi lesz, és nem engedi, hogy párjának saját magánélete legyen. Mindent megtesz, hogy korlátlanul hozzáférjen a gondolataihoz és érzéseihez. Célja, hogy teljes mértékben uralja az elméjét. 

Beavatkozik az élete minden területébe. Még azok a jelentéktelen dolgok is, amelyekért a nők általában nem rajonganak, mint például a sport, az autók és hasonlók, hirtelen vonzónak tűnnek számára. 

A fő probléma az, hogy szó szerint mindent tudni akar a párja életéről. Minden korábbi kapcsolata, üzleti találkozói – még a barátai titkai sem lesznek biztonságban tőle. Megtámadja a férfi személyes terét, olykor a lehallgatástól sem riad vissza. És amikor a férfi kifogást emel, azt mondja, hogy természeténél fogva kíváncsi.

Osztatlan figyelmet követel

Minden barátnő szereti, ha a párja figyel rá. De egy pszicho barátnővel az a probléma, hogy minden figyelmet akar. Nem lehetnek barátok, nem lehet család, testvérek. Egy pszicho barátnő nagyon ragaszkodó.

Nem tudja elviselni, hogy a férfinak volt élete előtte. Nem hajlandó felfogni, ha a másiknak szüksége van egy kis „én” időre. Nem lehet barátokkal szórakozni, mert hatalmas cirkusz lesz belőle.

Olyannyira birtokló, hogy nem hajlandó elfogadni az igazságot, és minden felelősséget a férfira hárít. Azzal vádolja, hogy nem fordít rá elég figyelmet. A gondolkodása eltér az átlagostól, és nem veszi észre, hogy egy egészséges kapcsolatnak nem így kell kinéznie.

Állandóan nyomoz az online térben

Az árulkodó jelek közül az egyik legjellemzőbb az, hogy a pszicho barátnő nagyon erőteljesen jelen van az online térben. Üldözi a férfit a közösségi média profiljain. Több tucat hamis profilt is létrehoz, hogy nyomon tudja követni párja minden tevékenységét. 

Eleinte nem kérdezi meg, miért nőtt meg hirtelen a követői száma, de az idő múlásával elég bátor lesz ahhoz, hogy hirtelen támadjon, ha lesz egy új ismerős. Még az is lehet, hogy követi a férfi exeit, hogy utánanézzen, letiltotta-e vagy sem.

Nem hagy ki egyetlen lehetőséget sem, hogy lájkoljon vagy kommentáljon minden képet, amit a férfi az Instagram vagy Facebook-hírfolyamában vagy a TikTokon tesz közzé. 

Valamilyen csavaros módon titkos ügynöknek tekinti magát, akinek az a feladata, hogy leskeljen, és minél többet megtudjon a párjáról és a barátairól. Mindig ismeretlen lányokat keres az ismerősei között, végignézi a megjegyzéseket, mert szereti megnézni, van-e valami gyanús. 

Féltékeny az új ismerősökre, mérges, ha a férfi nem válaszol azonnal az üzeneteire. Nem érti, hogy dolga van, és nincs mindig ideje azonnal válaszolni. 

Image by bearfotos on Freepik


Őrülten féltékeny

A birtoklási vágy és a féltékenység a pszicho barátnők leggyakoribb vonásai. 

Amikor a férfi romantikus kapcsolatot kezd egy új nővel, még elbűvölheti a tény, hogy a lány fél attól, hogy örökre elveszíti. Birtoklási vágyát és féltékenységét úgy fogja fel, hogy a lány őszintén szerelmes belé. De sajnos ez nem mindig van így. Van, hogy a nő nem kicsit és nem aranyosan féltékeny. Olykor az irigysége átlép a normális viselkedés minden lehetséges határán. Extrém módon vádol, lehetetlen dolgokat mond, és nem hajlandó elhinni, ha a férfi cáfol.

Miért? Mert szilárdan hisz abban, hogy minden nő az ő párját akarja, és el akarja a férfit lopni tőle.

Végül egy pszicho nő már akkor is vádol, ha véletlenül a párja rápillant egy eladóra, mikor kenyeret vesz.

Nem mondja, hogy sajnálja, akkor sem, ha nem tudja bizonyítékkal alátámasztani vádjait. Ehelyett azt fogja állítani, hogy a férfi bizonyítékokat rejteget. Azt fogja mondani, hogy a lelke azt súgja neki, hogy a férfi már nem szereti, vagy hogy valójában csaló. Hamarosan ez az állapot roppant kimerítő lesz. 

Durva és erőszakos

Ha azt gondolnánk, hogy mindig a férfiak a bántalmazók, nem is tévedhetnénk nagyobbat. Igen, a férfiakat az erősebb nemnek tekintik, és hajlamosabbak az erőszakos kitörésekre, mint a nők. De ez nem jelenti azt, hogy a nők nem lehetnek durvák.

Valójában ez a pszicho barátnő leggyakoribb jele. 

Hiszi, hogy a férfi nem üt vissza, mivel úriember, és ezt a maga javára használja. Ő bántalmaz: nem üti feltétlenül arcon a férfit, de a karmolás és a kiabálás is a bántalmazás egyik formája. 

Sok férfi elköveti azt a hibát, hogy azt gondolja, ez egy egyszeri dolog, és nem fog megismétlődni. De ha egy nő erőszakos természetű, akkor ezen nem fog megváltozni.

A férfiak nagyon gyakran tapasztalnak érzelmi bántalmazást egy romantikus kapcsolatban. És amikor egy pszicho barátnővel van dolguk, az előbb-utóbb a mindennapi normává válik. 

nyitókép: Image by kroshka__nastya on Freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.