5 női viselkedés, ami vörös posztó a férfiak szemében

Bár a nők természetesnek hiszik magukat, és sokan állítják, hogy viselkedésükben nincs megjátszás, valójában vannak jellegzetes női viselkedési formák, amik különösen irritálják a férfiakat. Teljesen mindegy, hogy tudatosan használt rafinériáról vagy öntudatlan gesztusról van szó, néhány cselekedet vörös posztó a férfiak szemében.

Vajon melyek ezek?

Megjátszott viselkedés
Túlzott gesztusok, affektálás, harsány jelenlét. Csak néhány példa, ami idegesíti az erősebbik nemet. Alapvetően a férfiak, ha olyan viselkedéssel szembesülnek, ami nem illik az általuk elképzelt, nőről alkotott képbe, azt nem díjjazzák. Ha úgy érzik a viselkedés nem természetes, hanem felvett, megjátszott gesztusok sora, az számukra idegesítő. Legjobb, ha egy nő önmagát adja a kezdetektől fogva.

Figyelem hiánya
Senki nem szereti, ha nem figyelnek oda rá. Így vannak ezzel a férfiak is. Ha a kérdésre adott válaszok késnek, éppen csak egy szavasok, és a nő viselkedéséből süt, hogy teljesen érdektelen, az egy férfinak sem jön be.

EZ IS ÉRDEKELHET: A FÉRFI TESTNYELVÉNEK DEKÓDOLÁSA: 5 JEL, HOGY VONZÓDIK HOZZÁD

Erős célozgatás
A férfiak szeretik, ha egy nő határozott, és tudja, mit akar. Azt azonban már egyáltalán nem díjjazzák, ha folyamatos nyomásnak vannak kitéve. Ha például egy nő ezerszer elmondja, hogy a születésnapjára pontosan melyik táskát nézte ki magának, vagy napi szinten megjegyzi, hogy a szomszédok hova járnak wellness pihenésre, az a férfiak számára roppant idegesítő.

Másokkal kacérkodni tilos
Mi nők sem szeretjük, ha a párunk a jelenlétünkben más nők után fordul. A férfiakat is dühíti, ha a partnerük más férfiakkal kacérkodik, miközben ők is jelen vannak. A legtöbb férfi igényt tart a maximális figyelemre, csak egészen kis százalékuknak tetszik, ha a párjuk másokkal flörtöl a jelenlétükben. Nekik büszkeség, hogy más férfi is igényt tart arra, ami az övék.

Pletyka
A férfiak maguk is szoktak pletykálni, a kibeszélés tőlük sem áll annyira távol, mint ahogy ők szeretik állítani. Ettől függetlenül különösen irritálja őket, mikor a nők a fülük hallatára beszélnek ki valakit, hát még ha a beszélgetés a férfiúi hiúságot is sérti. Ilyenkor jogosan feltételezik, hogy ők maguk is a nők céltáblái, ez pedig dühítő számukra.

EZ IS ÉRDEKELHET: 6 DOLOG, AMIRE EMLÉKEZZ EGY ÚJ KAPCSOLAT LÉTESÍTÉSEKOR

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.