A férfi testnyelvének dekódolása: 5 jel, hogy vonzódik hozzád

Úgy érzed, vonzódik hozzád, de konkrétan nem mondja? Néha rád mosolyog, a zsigereidben érzed, hogy jelentesz neki valamit, de visszahúzódó, aki nem lép? Ne izgulj!

Bizony vannak jelek, amikből leszűrheted, ha valaki vonzódik hozzád, mert hiába hallgat a száj, a viselkedés sosem hazudik. Nem is kell kimondania, tetszel neki, elég, ha te jól figyelsz, és tudni fogod.

Mosolyog a szeme, ha rád néz
Az ajkak mosolygása egy dolog. De ha a férfi szeme is mosolyog, amikor rád néz, az már árulkodó jel. Azt jelenti, hogy valóban boldog, amikor lát, és kedvel, nagyon is kedvel téged.

Játszik a hajával
Igen, nekünk azt tanították, csak a nők birizgálják a hajuk lányos zavarukban, s emiatt észre sem vesszük, hogy a férfiak is szokták piszkálni a frizurájuk, ha tetszik nekik valaki. Ide tartozik az arcszőr is, tehát, ha egy pasi sokat nyúl a szakállához a jelenlétedben, kezdj el jobban odafigyelni, lehet, hogy nem közömbös irántad!

Közelebb áll hozzád
A férfiak hajlamosak közelebb állni azokhoz az emberekhez, akik érdeklik őket. Vacsoránál az asztal fölött közelebb hajol, ha magasabb nálad, feléd hajlik, zajos bárban közelebb húzódik, és nem csak a zaj miatt, hanem mert akaratlanul is közelebb szeretne kerülni hozzád. Társaságban úgy mozog, hogy ne távolodjatok el egymástól. Ez mind-mind árulkodó jel – keresi a társaságod, még akkor is, ha nem mondja.

Megérint
Nem csak közelebb áll, hanem meg-megérint, testi kontaktust keres. Nem tolakodóan, hanem finoman: karodra teszi a kezét, hátadat megtolva az asztalhoz vezet, pillanatra összeérinti a lábakat, ha melletted ül. Hajad a füled mögé tűri – hidd el, ezek nagyon árulkodó jelek. Hiszen akihez nem vonzódunk, azt nem engedjuk a személyes terünkön belülre, és persze nem is érünk hozzá.

Tükrözi a mozdulataid
Az emberek hajlamosak arra, hogy tükrözzék az általuk kedvelt emberek testbeszédét. Vonatkozik ez a barátokra, családra, de azokra az emberekre is, akikhez vonzódunk. Tehát ha egy fiú teste akaratlanul elkezdi utánozni a te mozdulataid, az már jelent valamit. Ha az egyik kezed az arcodon pihen, és az övé ugyanúgy, ha a lábad egyféleképpen tartod, és hamarosan ő is úgy helyezkedik, az már lehet jelzés neked, hogy a fiú kedvel.

Ez a tükrözés a kapcsolat felépítésének egyik módja. Ráadásul tudat alatt hatásos is, mert jobban vonzódunk azokhoz az emberekhez, akik úgy viselkednek, mint mi, tehát ez növeli annak esélyét egy kölcsönös szimpátiának.

Ha mindezeken a jeleken túl a fiú még figyel is rád, véletlenül elejtett információkat is megjegyez veled kapcsolatban, akkor biztos lehetsz benne, vonzódik hozzád – még akkor is, ha nem mondja ki.

EZ IS ÉRDEKELHET: HA A FÉRFI IGAZÁN SZERET…

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.