6 helyzet, amikor jobb, ha nem válaszolsz egy férfi üzenetére vagy hívására

A nők gyakran esnek abba a hibába, hogy bár az eszük tudja, hogy nem szabadna, a szívük és a kíváncsiságuk erősebb az ész szavánál, és válaszolnak a férfi üzenetére vagy hívására.

Összegyűjtöttünk most hat esetet, amikor jobb azt az üzenetet/hívást figyelmen kívül hagyni:

Ha ő az exed

Ha a párod elhagy, és számodra keserű a szakítás, nagyon sok időbe telhet, mire magadhoz térsz. Ekkor, amikor végre túltetted magad rajta, és végre sikerült elengedned, a legrosszabb, ami történhet, egy üzenet tőle. Ha pittyen a telefon egy „Szia. Hogy vagy?” üzenettel, inkább ne válaszolj. Ne kezd el újra feltépni a régi sebeket, amik olyan sokáig gyógyultak.

Ha te voltál, aki szakított, akkor se reagálj az üzenetre. Emlékezz az okokra. Nagy eséllyel semmi nem változott, így jobb, ha a múlt a múltban marad.

Ha az üzenet előtt hetekre eltűnt

Ha valaki beszélni akar veled, megtalál, hidd el. Nincsen semmilyen jó indok arra, miért tűnik el valaki minden életjel nélkül, s aztán miért kerül elő hetek múlva. Csak azt jelentheti több hét hallgatás után az üzenet, hogy te vagy a pótlék, és éppen nincs nálad jobb alternatíva. Tényleg válaszolni akarnál? Ugye, nem akarsz pótlék lenni?

Ha egy férfi egyértelművé tette számodra, hogy nincs kedve komoly kapcsolathoz

Lehet, hogy tetszel neki, és jóban van veled, de ha azt is mondta, hogy egy komoly kapcsolat nem szerepel a tervei között, neked pedig igen, akkor jobb, ha nem válaszolsz a hívásaira, üzeneteire. Ha érett kapcsolatra van szükséged egy olyan személlyel, aki kész felelősséget vállalni, akkor azt nem ettől a férfitól fogod megkapni. 


Ha csak éjszaka ír, és mindig csak egyet akar

Magányos, és tudja, hogy tetszik neked, ezért kihasznál, hogy élvezetes legyen az estéje. Ha neked sincs többre igényed, üzenj vissza, legyen kellemes éjszakátok. Ám ha a szex nem szerepel a terveid között, és nem „álmaid szerepe”, hogy csak szexre használjon valaki, akkor jobb, ha teljesen figyelmen kívül hagyod az ilyen éjszakai hívásokat és üzeneteket. 

Ha tudod, hogy felesége/barátnője van

Lehet, hogy nős, de már hetek óta ígéri neked, elhagyja, mert „csak téged szeret, és csak gyerekek kötik össze a feleségével” stb, mégsem történt még semmi. Az is lehet, hogy nem tud választani közted és a másik nő között. Akármelyikről is van szó, tegyél meg magadnak egy szívességet, és egyúttal neki – ne kínozd magad, hozd meg a döntést – helyette is.

Ha úgy érzed, hogy a kapcsolat mérgező számodra

Ha úgy érzed, hogy az önbecsülésed és az önbizalmad jelentősen megrendült, miután kapcsolatot létesítettél ezzel a férfival, ha úgy érzed, hogy állandó stresszben vagy, és a kapcsolat vele több idegességet hoz, mint boldogságot, akkor jobb, ha véget vetsz neki. Szakítsd meg a kapcsolatot a lehető leghamarabb, és ne válaszolj semmilyen hívásra vagy üzenetre. Egy kapcsolat nem lehet a fájdalom forrása, éppen ellenkezőleg, örömet, boldogságot, békét és önbizalmat kell, hogy hozzon.

nyitókép: Image by senivpetro on Freepik

Ha tetszett a cikk, támogatásoddal kifejezheted tetszésed, és segítheted munkánkat. KATTINTS IDE! Köszönjük!

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.