Hét, a nők által használt halálos kifejezés

Ha egy nő azt mondja: „Jól vagyok”, és ezt azon a hangon mondja, akkor még azok a férfiak is pontosan tudják, hogy ez nem igaz, akik amúgy sosem értik a nőket.

Van, hogy ezt a nők azért teszik, hogy a férfi tovább kérdezgesse őket, máskor csak nem akarnak beszélni önmagukról és az érzéseikről. Van, hogy úgy gondolják, okosabb ködösíteni és semmitmondó válaszokkal hárítani, máskor azt akarják, a párjuk igenis tudjon olvasni a gondolataikban.

Mindegy, mi az ok, vannak azok a tipikus női válaszok, amik egy férfi számára – akárhogy is próbálkozik – mindig, de tényleg mindig halálos csapdák maradnak.

Íme a hét halálos kifejezés, amit a nők használnak:

Image by wayhomestudio on Freepik

Jól vagyok
Nem. Ezt nem szabad elhinni. Az a nő, aki ezt mondja egy férfinak, egyáltalán nincs jól. Valójában az ellenkezőjét jelenti. Ha a férfi megkérdi a barátnőjét, jól van-e, és ő ezt válaszolja, akkor jobb, ha a férfi visszalép és megpróbálja kideríteni, mi a baj. Mert az biztosan van!

Mindegy
Nem arra kell figyelni, amit a nő mond, arra kell figyelni, ahogy a nő ezt mondja. Ha a hangnem átlagos, érzelemmentes, akkor a mindegy tényleg mindegy. De ha a hangnem gúnyos, lemondó, a mindegy biztos, hogy nem mindegy. Ilyenkor a legjobb megtudni az igazat.

Csinálj amit akarsz
Valószínűleg ez az egyik legveszélyesebb mondat a nők szájából. Általában akkor hangzik el, amikor a férfi olyan programot javasol, amihez a nőnek nincs kedve, de azt akarja, hogy a párja is hagyja ki. A jelentése egyértelműen: ,,maradj a fenekeden!”

Semmi
A „semmi” soha nem jelent „semmit”. Gyakran, amikor a férfi megkérdezi a barátnőjét, hogy mi a baj, és ő azt mondja, hogy „semmi”, ez általában azért van, mert a nő szentül hiszi, a férfinak pontosan tudnia kellene, mi a baj, és nem is szabadna rákérdeznie.

Csodás
Ezt a nők nagyon szarkasztikus módon is ki tudják mondani . Általában szemforgatás kíséri. Nem jó hallani, mert azt jelenti, hogy a kérdezett valaminek nagyon nem örül.

Nem kell segítened
Ha takarít, mos, vagy vacsorát főz, a nő gyakran úgy viselkedhet, mintha nem lenne szüksége segítségre – még ha a férfi rákérdez, segíthet-e, akkor is. Pedig az esetek kilencvenkilenc százalékában a nő igenis akarja, hogy a párja besegítsen neki. Azt akarja, hogy a férfi a partnere legyen, és ne a „gyermeke”.

Meg kell néznem a naptáram
Ez egy olyan kijelentés, amit a nők akkor használnak, amikor igazából nem áll szándékukban ellenőrizni az időbeosztásukat. Úgy hangzik, mintha szeretne részt venni a kínált programon, de valójában nem. A mondat arra jó, hogy így időt nyerjen, amíg kitalálja a kifogást, hogy ne kelljen igent mondania.

Nyitókép: Image by benzoix on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

1 Hozzászólás
  1. A „nem kell” jelentései:
    1. Nem érdekel
    2. Valójában vágyom rá
    3. NEM!!!
    … és a legrosszabb, mikor a férfi és a nő a két utóbbit gondolja, külön-külön! 😳

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.