A nő kétszer – kétségbeesett vagy önazonos vagy?

Nőként kétfajta impulzust küldünk a világba.
AZ ELSŐ az, amikor kétségbeesést sugárzunk. Mert AKARUNK valakit! Most azonnal kell valaki, akárki, aki szeret, aki randizni visz, aki lefőzi nekem a reggeli kávét és csintalan mosollyal hozza nekem ágyba. Akivel órákon át szeretkezünk, és tetszik neki a hurka az oldalamon. Aki bájosnak találja a nevetésem. Aki mellett NŐNEK érzem magam, mert azt mondja heti rendszerességgel, hogy micsoda nő vagyok. Aki bemutat a szülinapi partin a barátainak büszkén csillogó szemekkel. Aki megdicsér, ha csinos vagyok, mert most nem érzem annak magam.

Ez is érdekelhet: A NŐNEK SZERETVE JÓ

Ha lenne valaki, valaki aki úgy szeret, ahogy vagyok, talán én is elhinném, hogy értékes embernek, nőnek születtem. Mivel nincs senki, aki szeressen, hazaérve bekapcsolom a tévét, és magamba tömök egy nagy tábla csokit. Romantikus filmekben élem meg a csodát, amit szerelemnek hívnak, és ki sem mozdulok a házból, mert félek ismerkedni. Hiszen akkor rájönnének az emberek, amire már én is rájöttem: nem vagyok jó nő. Amint jön egy férfi, azonnal a karjaiba omlok, és ,,beleszeretek”, hibái majd kiszúrják a szemem, de nem érdekel, legalább elmondhatom, van valakim. Ezáltal még boldogtalanabb leszek, önmagamat hibáztatom azokért a hibákért is, amiket a másik követ el.

A MÁSODIK az, amikor azt sugározzuk, hogy jól vagyok én egyedül is, a boldogságomat önmagamnak teremtem meg. Csinos vagyok és sikeres, mert szánok időt magamra. Úgy is mondhatnánk, hogy MAGAMBA fektetek.

Olvasok, fejlesztem magam, kergetem az álmaim. Mert bármire képes vagyok, amit a fejembe veszek, nem kell ahhoz egy férfi, hogy ezt elhiggyem. Vágyom én is a tiszta, szeretetteljes kapcsolatra, de tudom, minden időben érkezik meg hozzám, és nem azzal töltöm az időm nagy részét, hogy magamat sajnálom. Nincs is miért sajnálnom.

Nő vagyok az összes porcikámban, aki megérdemel egy igaz szerelmet, és ha betoppan az illető, készen állok rá, hogy önmagamként azt adjam neki is, amit megérdemel.

Addig is eljárok szórakozni, elolvasom azt a könyvet, ami érdekel, veszek magamnak csinos ruhákat, és hétköznapokon is hordom őket, szánok időt arra, hogy kívül-belül remekül legyek! Élem az életemet, és szeretem a NŐT, aki vagyok.

Az első nem érti, hogy egy kapcsolatra meg kell érni. Ha nem kedveli a saját személyiségét sem, nem becsüli a testét és a lelkét, nem várhatja el egy másik embertől, hogy kettő helyett szeressen. Sosem fogja vonzani azt a férfit, akit elképzelt, mert az aurája jelenleg szürke, magányos, elhagyatott színű.

Ez is érdekelhet: AZ ÉN PASIM MR. BIG

A második nőnek színes és vibráló a kisugárzása, ezt teszi vonzóvá amellett, hogy látszik rajta, hogy értékként tekint magára. Ami értékes, azt pedig a férfiember évezredek óta szereti megszerezni magának.

De a második fajtába tartozó nő képes lesz szelektálni, és csak azt az egyet fogja átengedni a küszöbön, aki megérdemli.

Ha tetszett Agárdi Zsóka írása, és szívesen olvasnál hasonló léleksimogató írásokat tőle, keresd már megjelent könyvét a könyvesboltokban!

A könyvet megrendelheted ITT

nyitókép: Image by lookstudio on Freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.