A nőnek szeretve jó

Mikor lesz boldog a Nő egy Férfi mellett?
Akkor, ha szeretik. Egyszerűen hangzik, de valójában nagyon sokat takar. Mert JÓL kell szeretni.

Igazság szerint minden nőben az a közös, hogy tudja magáról, mennyit ér. Azt is, ha csinos, okos, vagy sikeres. Azt is, hogy képes finom ebédet főzni, és tisztára pucolni a lakást. Tudja, hogy mikor van észbontóan felöltözve, vagy mikor áll rajta tökéletesen egy ruha.
Tudja, mert az ebédben benne van a szíve-lelke.
Tudja, mert két órát töltött készülődéssel, hogy lenyűgözzön, de még annál is többet a megfelelő ruha, kiegészítő, smink megvásárlásával.

Ez is érdekelhet: AHOGY TE ÖLELSZ, ÚGY NEM TUD ÖLELNI SENKI

Jár kozmetikushoz, fodrászhoz rendszeresen. Képes kiválasztani a hatékony tisztítószereket, megveszi a lakásba az illatosítót, de előtte végigszagolja az összeset, ami a férfinek is biztosan jó lesz.
Tudja, mert mindent elintéz, háztartást vezet, egyengeti az életet több szinten is, kitűzött céljaiért pedig addig megy, amíg bele nem kopik a cipője sarka.

Tud ő magáról mindent, csak jó neki hallani a férfitől. Ennyi csupán. Hogy JÓ NEKI.

Nem kell a fizikához, a matematikához, vagy az asztrológiához fordulni ennek miértjéért, mert ez egy tény. Minden egyes nő, legyen az fekete vagy barna, esetleg szőke, melírozott vagy természetes, egyszerűen arra van bekódolva, hogy a szeretett férfi kedves szavaira elolvadjon, vagy legalábbis a kedve aznap ezermilliárdszor jobb legyen.

Ezek a szavak a szívéig érnek, simogatják, babusgatják a lelkét, és arra késztetik, hogy még jobb legyen mindenben.

Olyankor érzi, hogy a szeretett férfi figyel rá, ott van, jelen van, és értékeli mindenért.
Atya ég – kérdezheti a férfi magában – csak meg kell dicsérni néha és ENNYI A TITOK?

Igen! Nagyjából.

Persze az sem hátrány, ha szívesen szeretkezik vele, kedveskedik neki és tetteivel elismeri a nőiességét, például nem engedi cipekedni és ha úgy van, egy hónapban egyszer ő viszi neki ágyba a kávét. Vagy fél évente meglepi a kedvenc virágával, csak úgy, akkor is, ha nincs jeles alkalom.

Apróságok ezek, de a Nőtől ezerszeresét kapja vissza a Férfi, ez már évezredek óta így működik. Sőt, milliószorosát.
Ha jól van szeretve.

Ha tetszett Agárdi Zsóka írása, és szívesen olvasnál hasonló léleksimogató írásokat tőle, keresd már megjelent könyvét a könyvesboltokban!

Megrendelheted ITT
Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.