Népszerű akarsz lenni? 7+1 tippünk van, hogy érd el

Gondolkodtál már azon azon, vajon mi tesz egyes embereket népszerűbbé, mint másokat? Mitől szeret valakit mindenki, míg mások nem tudnak a társaság kedvencei lenni?


Számos dolog befolyásolja azt, hogy kiből lesz ,,kedvenc” és ki az, akit szívesebben elkerülnek az emberek., és természetesen nem is mindenkinek ugyanazok az emberek tetszenek, van, amit az egyik ember talál vonzónak, van, amit a másik. Ám vannak olyan praktikák, amiket betartva biztosabban szeretteted meg magad az emberekkel.

Ez is érdekelhet: HÉT DOLOG, AMI SEGÍT, HOGY EGÉSZSÉGES ÖNBECSÜLÉSED LEGYEN

Mik ezek? Íme a 7+1 legtutibb tipp

1. Mosolyogj 
Nem sok dolog van, ami vonzóbb, mint a mosoly. Egy mosoly mindig megkönnyíti két ember közt a kommunikáció elindulását, és szerethetővé teszi azt, aki mosolyog.

2.Dicsérj 
Ügyelj arra, hogy minden nap 2-3 őszinte bókot mondj valakinek a környezetedben. Nem kell túlzásba esni, az őszinteség a legfontosabb. Dicsérheted valaki cipőjét, humorérzékét, apró tettét vagy ötletét. Bókot kapni mindenki szeret, s plusz pontot ér annak, aki adja.

3. Legyél figyelmes
Az emberekkel való bánásmód hihetetlenül fontos. Legyél mindenhol ott időben, adj mindenkinek tiszteletet és figyelmet. Ezt az emberek nagyra értékelik, és pozitívan reagálják le. 

4. Legyél nyugodt 
Másokra nézve látod, milyen vagy. Ha stresszes vagy morcos vagy, akkor az emberek nem érzik magukat jól a társaságodban, és ők maguk is feszültek lesznek. Egy boldog és nyugodt ember mindenkinek tetszik, és ez tulajdonképpen egy élvezetes életmód neked is.

5. Kérdezz
Az emberek szeretik, ha érdekesnek találják őket. Ennek egyik egyszerű módja ha kérdéseket teszel fel. Érdeklődj: a hétvégéről, a kedvesről, a hobbiról. Egyszerű módja ez a beszélgetés elindításának is. Tegyél fel néhány jó kérdést, és figyelj a válaszokra.

6. Kerüld a pletykát és a többi ember megítélését 
Lehet, hogy az emberek lógnak minden szavadon, amíg pletykálsz, de biztosan nem bíznak benned és nem is szeretnek emiatt. Tudják, hogy ők is ugyanúgy sorra kerülhetnek. Légy inkább nyílt és mondj meg mindent őszintén annak, akit érint, ne a háta mögött. Az egyenességet szeretik az emberek

7. Használd a másik nevét

Az emberek pozitívan reagálnak, amikor meghallják a saját nevüket. Nagy-nagy plusz pont mindenkinél, ha tudják, hogy emlékszel rájuk.

+1: Tedd el a telefonod
Ha folyton telefonozol, és nem teszed le, ha mással beszélsz, azzal azt éred el, hogy a beszélgetőpartner joggal hiheti, nem figyelsz rá. Szentelj több figyelmet a másikra – azt mindenki értékeli.

Rajtad múlik!

Azok a dolgok, amelyekkel elérheted, hogy a környezeted jobban szeressen, könnyedén megcsinálható dolgok. Csak válassz egy elemet ebből a listából, és tégy valódi erőfeszítéseket a végrehajtás érdekében. Csináld a kiválasztott elemet egy hétig, a következő héten pedig a következő elem kerüljön sorra. Kerüld el, hogy egyszerre túl sok változtatást próbálj végrehajtani.

Mire észbe kapsz, már régen a társaság kedvence leszel.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.