Elbűvölő, különc, gyönyörű? Melyik vagy te?

Mindenki tudja, hogy horoszkópunk ad egy bizonyos jellemzést rólunk. Vannak, akik állítják, hogy rájuk egy betű sem igaz soha, mások többnyire magukra ismernek a leírásokból.

Lányok, nézzük meg, születésetek hónapja ezúttal milyen tulajdonságotok emeli ki.

Januárban születtek a céltudatos lányok.
Szófukar, maguknak való nők, akik nem szeretnek kitárulkozni senkinek. Ha mégis megteszik, alaposan megfontolják, kinek beszélnek. 
Amit elterveznek azt tűzön-vízen át végrehajtják.

Februárban születtek a különc lányok.
Sosem állnak be a sorba, sosem azt csinálják, ami elvárható, kiszámítható lenne. Az ő agyuk valahogy mindig máshogy jár. A szívük azonban nagyon romantikus.

Márciusban születtek az elbűvölő lányok.
Nyugodt, nagyon jó beszélgetőpartnerre lel, aki egy márciusi nővel beszélget. Ha megszeretnek valakit, ahhoz a végletekig hűségesek. 

Áprilisban a kommunikátorok születtek.
Remekül fogalmaznak. Tömeg előtt sem izgulnak, igazi szónok veszett el bennük. Az áprilisi lányok kicsit irigy természetűek, s a bizalmukat hamar elvesztik egy másik lény iránt.

Ez is érdekelhet: ÍGY FLÖRTÖLÜNK MI – A BIKA SIMOGAT, A HALAK SZEMEZ, A RÁK HAGYJA MAGÁT ELCSÁBÍTANI

A májusi nők roppant állhatatosak. 
Ők azok, akik sosem adják fel a céljaikat. Mindig kitartóan követik a kijelölt célt. A májusi nők nagyon gyönyörűek, de akaratosak. Nem könnyű velük.

A júniusi nő roppant kíváncsi.
Kíváncsiságát sokszor kérdezősködéssel elégíti ki, ez nem is okoz neki gondot, hisz kommunikálni nagyon jól kommunikál. Néha az is előfordul, hogy átgondolatlanul beszél. Nagy, erős akarattal rendelkezik. 

A júliusi nő becsületes és gyönyörű.
Észért sem kell a szomszédba kopognia. Az őszinteséget mindenkitől elvárja akivel kapcsolatba kerül. A konfliktusokat nagyon rosszul viseli.

Az augusztusi nők hatalmas szívvel rendezkednek.
Kissé nárcisztikusak, szeretnek a figyelem középpontjában lenni, azt is roppantul értékelik, ha a férfiak körül dongják őket. Azonban azoknak az emberek társaságát, akiknek nem egyezik a véleménye az övékkel, különösebben nem kedvelik. A humorérzékük fantasztikus.

A szeptemberben született nő hihetetlenül fegyelmezett.
Neki a kocka az kocka, és sosincs benne görbület. Csak nagyon nehezen lépi át a saját maga által felállított korlátokat.
A szeptemberi nő nagyon barátságos, a szerelemre nyitott, de mindig hosszú távra tervez. Az ő életébe nem férnek bele a futó kalandok. Kívül-belül értékes és szép!

Az októberi nő az igazmondás bajnoka.
Sosem tűri a hazugságot, erős jellem, aki mindig igazmondásra, egyenes útra törekszik. Mindig hű önmagához, még akkor is, ha emiatt néhányan cserbenhagyják. Az októberi nők többnyire egy társaság középpontján állnak, mert vonzzák a többi embert.

A novemberi nők a bosszúállás bajnokai.
Messziről kiszúrják, ha valami bűzlik, s ha a sérelem őket éri, kegyetlenül megtorolják. A véleményüket sosem tartják magukban, még akkor sem, ha az szúrós. Szexuális kisugárzásuk roppant erős.

A decemberben született nő az örök türelmetlen.
Semmi sem jön időben, nekik minden most kell. Végül persze ügyesen minden életkörülményt úgy alakítanak, hogy megfeleljen nekik. A decemberi nők szíve nyitott a világra, még akkor is, ha tudják, hogy sérülés is érheti őket.