Az Ikrek munkahelyet válthat, a Bikának régi szerelem tér vissza az életébe – heti horoszkóp 04.29.-05.05-ig

Hihetetlenül szép idő kényeztet minket, így aki tud, menjen kirándulni, attól függetlenül is, mit súg a horoszkóp.

Nézzük, a melegen kívül kinek mit tartogat a hét:

Kos: Általában szeretsz aktív lenni, és ritkán ülsz nyugodtan. Ez a hét azonban megadja a lehetőséget a nyugalomra. A nyugodt és meditatív tevékenységek jót tesznek a léleknek, és ez manapság olyasvalami, amit nagyra értékelsz. Ha olyan helyzetben találod magad, amikor döntést kell hoznod, mindenképp gondold át alaposan a helyzetet, mielőtt döntesz. Van néhány régi tartozásod, kezdd el rendezni őket.
A türelem a kulcsa egy stabil kapcsolatnak. Gyakorold, s akkor nem lesz otthon semmi probléma.
Ha szingli vagy, szerencséd lesz a héten. Olyan ajánlatot kapsz, ami megdobogtatja a szíved.

Heti üzenet: A gyenge pontod a türelem, de azért gyakorold!

Bika: Ezen a héten néhány diszkréciót igénylő kérdéssel kell megküzdened, de képes leszel hallgatni az intuícióidra, és aszerint cselekedni. Tartózkodj a felesleges vitáktól, csak felbosszantanak, de nem vezetnek sehova. Ha úgy érzed szükséges, fordulj a családodhoz erőért és egyensúlyért. A remény és az optimizmus nagyszerű forrásai lehetnek a rugalmasságnak, és sokkal boldogabbá tehetik az életedet.
Otthon rendkívül pozitív lesz a hangulat, csodás pillanatokat éltek át kedveseddel.
Ha egyedülálló vagy, bejelentkezik egy régi szerelem. Mérlegelj, megéri-e újra beengedni az életedbe.

Heti üzenet: Itt az ideje a kemény munkának és a komoly döntéseknek.

Ikrek: Ezen a héten számtalan dolog idegesít. Rendezd az érzelmeid, teremts biztos alapokat ahelyett, hogy egy végcél felé rohannál. Néhány dolog változik az életedben. Ne habozz segítséget és tanácsot kérni, ha kell. Néhány lépésed jelentős karrierváltással járhat, ha így alakul, habozás nélkül bízz a képességeidben.
Szerelmi életedben optimizmust és pozitív fejleményeket hoz ez a hét. Tervezz be egy könnyed randevút a pároddal, úgyis rég volt olyan közös programotok, amikor hosszabb időre kimozdultatok otthonról, és nem bevásárolni mentetek.
Ha szingli vagy, most elbűvölöd a másik nemet, és ez érdekes fejleményeket hoz.

Heti üzenet: Sok ötleted van, itt az ideje tesztelni őket!

Rák: Aktívan pörögnek az események körülötted, és nehezen tudod eldönteni, hogy mivel és kivel foglalkozz. Találkozhatsz néhány spirituális témával, de ezeket nehezen veszed komolyan. A munka terén kihívások várnak rád, mivel néhány dolog nem úgy alakul, ahogy vártad és tervezted. Ennek ellenére, ha ki tudsz lépni a komfortzónádból, a héten sok mindent elérhetsz.
Otthon anyagi problémák miatt számíthatsz némi vitára, ám sikerül megbeszélni mindent, és talán még egy gyertyafényes vacsorára is lesz alkalom.
Ha egyedülálló vagy, a hét vége egészen biztosan új ismeretséget tartogat számodra. 

Heti üzenet: Gondold át, hogyan lehetsz hasznos.

Oroszlán: A hét sok izgalmas eseményt ígér, de készülj fel a kemény munkára is. Mutass vezetői tulajdonságokat, tégy elég energiát a munkába, de ne felejts el időt tölteni a családoddal sem. Pozitív változások várnak rád. Talán hasznos lenne egy rövid utazás. A stresszes napok utáni pihenés örömet okoz. Maradj összhangban a prioritásaiddal, akkor nagyot nem tévedhetsz. A hatalmi harcokat mindenképpen kerüld el!
Otthon a kapcsolatodban ideje lenne időt és energiát szánnod a következő lépés megtételére. Ne hagyd, hogy a kapcsolat ellaposodjon.
Ha szingli vagy, lehetőséget kapsz arra, hogy új embereket ismerj meg. A viselkedésed meghatározza a fejleményeket.

Heti üzenet: Szokj hozzá egy új helyzethez.

Szűz: Jó hírek várnak rád a héten, valószínűleg a karriereddel kapcsolatban. Azonban készülj fel a versenytársak féltékenységére. Bölcs dolog, ha nem osztod meg a boldogságodat mindenkivel. Néha jobb csendben maradni, különösen, ha pénzügyekről kérdeznek. Fontos, hogy a héten ne kapkodj! Lehet, hogy ihletet vagy nyugtalanságot érzel, hogy a dolgok haladjanak vagy magasabb szintre lépjenek, de türelem.
Kapcsolatodban adj egy kis teret a kedvesednek. Próbálj meg nyugodt maradni és megőrizni az egyensúlyt.
Ha szingli vagy, adj időt magadnak az ismerkedésre.

Heti üzenet: Maradj koncentrált és türelmes.

Mérleg: Ezen a héten az együttműködések kerülnek a középpontba. Törekedned kell arra, hogy bővüljön a kapcsolatrendszered, és, hogy megtaláld másokkal a közös hangot és nevezőt, csak így jutsz egyről a kettőre. Ehhez a szokásosnál több kompromisszumot kell kötnöd. Lehet, hogy valaki megpróbál letaszítani a megszokott utadról, ezért állj készen az ellenlépésre. Pénzügyi problémák adódhatnak, ne bízz idegenekben.
Szerelmi életedre nincs panaszod, ezért most mindent elkövetsz, hogy párod is ugyanolyan elégedett és boldog legyen, mint te. Szeresd nagyon, érezze, hogy fontos számodra!
Ha szingli vagy, most ez megváltozhat.

Heti üzenet: Ne rohanj, mert lemaradhatsz arról, ami a jelenben elérhető.

Skorpió: Az új hét arra kényszerít, hogy újraértékeld a prioritásaid. Végre kinyithatod a szemed, és újra kezdheted. A héten több fontos döntést is meg kell hoznod. Szánj időt arra, hogy mérlegeld az igényeid. Ne aggódj; mindent megoldasz, és gyorsan eléred a céljaidat. Minden rendben lesz.
Otthon keresed a párod társaságát. Ő az, aki megnyugtat, feltölt, erőt ad.
Ha szingli vagy, ezen a héten nagyon jók az esélyeid arra, hogy megtaláld a szerelmet. Az exeddel semmiképpen ne beszélj!

Heti üzenet: Keresd az új ismeretségeket!

Nyilas: Lehet, hogy ezen a héten többször is azon kapod magad, hogy stresszelsz olyan dolgok miatt, amiket nem szeretsz. Szánj időt arra, hogy tisztázd, mi a legfontosabb számodra, és engedd el a többi dolgot. Ne akarj mindent irányítani, inkább törődj többet az érzelmi jóléteddel. Törekedj arra, hogy új és egyszerűbb megközelítést alkalmazz a téged sújtó problémákhoz. Zárd ki a rossz gondolatokat, és ne keveredj olyan helyzetekbe, amelyekből nem profitálhatsz.
Ezen a héten a szerelemé a főszerep. Akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz, olyan erős a kisugárzásod, ami nem marad hatástalan. Párod elájul tőled, de a társkeresőknek sem lesz a héten nehéz dolguk. Mindenféleképpen a romantika lesz a középpontban.

Heti üzenet: Változtass a megszokott rutinodon!

Bak: Ez a hét nehéz lehet számodra, sokszor kapod majd azon magad, hogy látszólag minden ok nélkül szorongsz. Próbálj nyugodtan félrevonulni, és önvizsgálatot tartani – vajon mi okozza a szorongásaidat? Engedd el a perfekcionizmust, és próbáld elfogadni, nem mehet mindig minden tökéletesen. Lehet, hogy még mindig keresed a helyes utat egy vagy több kérdésben. Nehéz lehet valódi információt találni a téves információk tengerében, de ha koncentrálsz, megoldod.
Szerelmi életedben mindenképpen fejezd ki az érzéseidet, és hozd vissza a kapcsolatodba az élénkséget és a szenvedélyt.
Ha szingli vagy, ez kiváló időszak egy új, romantikus kapcsolathoz.

Heti üzenet: A sorsod megtalál; csak várnod kell.

Vízöntő: Ezen a héten mély érzelmeken kell keresztülmenned, de fontos észben tartanod, hogy amit teszel, és ahogyan csinálod, az nem csak rád van hatással, Vízöntő. Fontold meg cselekedeteid hatásait azokra az emberekre, akikhez a legközelebb állsz. Várnak rád változások, ne aggódj, egyik sem hoz rosszat az életedbe. Egy nagy üzlet van a láthatáron, ne hagyd ki. Maradj távol a pletykáktól és a hivatali politikától, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a lehetőségekből.
Szerelmi életedben képes leszel megmutatni érdeklődésedet és szeretetedet párodnak, de rátok férne egy kis frissítés. Menjetek el valahova, ami mindkettőtök számára újdonság, és élvezzétek a nem mindennapi kalandot.
Ha egyedülálló vagy, csak bátran!

Heti üzenet: Tölts sok időt otthon és a családdal.

Halak: Ezen a héten nem viselkedhetsz a tőled megszokott módon. Más utakat kell követned, hogy elérd a céljaid, bár lehet, hogy jelenleg te sem tudod, melyik irányba indulj el, és időre lesz szükség, hogy kiderüljön. Az új hét meglepetéseket hozhat. Talán végre elérsz valamit, amiről régóta álmodoztál. Ez váratlanul fog megtörténni, nem lesz módod előre felkészülni. Ne feledkezz meg a családodról.
Otthon tölts minőségi időt a pároddal, beszélgessetek többet a jövőről, szőjetek terveket, amiket a későbbiek során megvalósíthattok majd.
Ha egyedülálló vagy, a közeljövő számos romantikus pillanatot tartogat.

Heti üzenet: Mérlegeld a határaidat!