A Rák útkereszteződéshez ér, a Skorpiónak ki kell fejeznie legbelsőbb vágyait – heti horoszkóp 05.06.-05.12-ig

A héten előtérbe kerülnek emberi kapcsolataink. Itt a május, azaz a szerelem a levegőben van. Egyesek kísértésbe esnek, mások megerősítik meglévő kapcsolatukat.

Nézd meg, te mire számíthatsz!

Kedves Kos, az előtted álló hét kedvez az ambícióidnak. A csillagok támogatnak, most mindent elérhetsz, amit szeretnél. A hét közepén azért figyelj oda, mert adódhatnak kommunikációs nehézségek. Maradj türelmes, és ne dönts elhamarkodottan! Anyagi téren kicsit rázós lehet a hét, de nagy baj nem lesz. Egészségedre vigyázz, hallgass a tested jelzéseire, ha nem érzed jól magad vegyél vissza a tempóból.
Kapcsolatodat a szenvedély irányítja. Ha szántok egymásra időt a héten, elmélyülhet kapcsolatotok.
Szingliként most lehetőséged lesz egy olyan emberrel találkozni, aki által érzelmi téren fejlődhetsz.

Heti üzenet: Maradj hű önmagadhoz, és minden rendben lesz.

Kedves Bika, ez a hét alkalmas arra, hogy átgondold eddig elért eredményeidet, és annak fényében döntést hozz. A csillagok olyan embereket állítanak az utadba, akik segítségedre lesznek céljaid megvalósításában. Közeli kapcsolataidban ellenben félreértések miatt kell magyarázkodnod, ha nem vigyázol. Inkább kétszer olvasd el az e-mailjeid, üzeneteid, mielőtt elküldöd azokat. Anyagi életedben kisebb kiadás borzolja a kedélyeket nem várt kiadás formájában.
Akár kapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy, a szerelem most a levegőben van. A csillagok egy mély kapcsolódás lehetőségét hozzák el neked, te döntöd el, hogy baráti vagy szerelmi viszony alakul ki belőle.

Heti üzenet: Fejezd ki nyíltan az érzéseidet.

Kedves Ikrek, a héten jobb, ha felkészülsz az impulzív szócsatákra és üzenetváltásokra. Az idő kedvez fontos témák megtárgyalására a munkahelyeden és a magánéletedben is. Most könnyedén tudsz bonyolultabb kérdéseket is megvitatni, csak legyél nyitott a más nézőpontok elfogadására. A hétvégén pároddal merüljetek el valamilyen közösen űzhető hobbiban, hogy összetartozásotokat megerősítsétek.
Egyedülállóként éld ki kreativitásodat, hogy újra önmagadra találj.

Heti üzenet: Állj ki magadért, de ne tipord el a másikat.

Kedves Rák, ezen a héten szükséged lesz híres óvatosságodra mind magánéletedben mind a munkahelyeden. Választanod kell, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass-e. Olyan energiák hatnak rád, amelyek azt sugallják életutad egészen más irányt vehet most. Figyelj a családodra, fontos leckét tanulhatsz! Munkahelyeden  konszolidáltan viselkedj munkatársaiddal, főnököddel, még akkor is, ha nincs igazuk. Ne most akard kiereszteni a karmaidat! Anyagi ügyeid jól alakulnak, amiatt nem kell aggódnod.
Pároddal menj a hét végén társaságba, jót tesz egy kis társasági élet.
Szingliként mozdulj ki barátaiddal a négy fal közül.

Heti üzenet: Nyugalom, minden rendben lesz.

Kedves Oroszlán, a héten tele leszel energiával, ami kedvez nagyobb lélegzetvételű projektek elvégzésének. Vezető képességid előtérbe kerülnek akkor is, ha nem vagy vezető beosztásban.
Szívügyekben óvatosnak kell lenned, mert a csillagok rád irányítják a reflektorfényt. Anyagi ügyekben nem árt az óvatosság, óvatosan fektess be.
Sokan akarnak a közeledbe férkőzni, akár párkapcsolatban élsz, akár nem.
A hét közepén párod olyan kritikát fogalmazz meg rólad, ami meglep.
Szingliként egy jóképű idegen tesz rád egy pimasz megjegyzést.

Heti üzenet: Ha vannak ambícióid, eljött a te időd.

Kedves Szűz, ezen a héten nagyon fontos, hogy pontosan fogalmazz. Munkádban analitikus énedet kell kamatoztatnod, hogy hatékonyan végezhesd a dolgod, és feletteseidet megerősítsd abban, hogy nélkülözhetetlen vagy. Társasági életedet rázd fel kicsit, szükséged van kapcsolati tőkére. Anyagi ügyekben légy fegyelmezett, ne költekezz feleslegesen.
Otthon próbáld fékezni indulataidat. Senki nem akar egy tűzokádó sárkánnyal élni. Szingliként ne légy olyan szigorú, ha nem álmaid hercege/nője érkezik fehér lovon, adj esélyt neki, és meglehet, kellemes meglepetés ér.

Heti üzenet: Legyél magabiztos, de ne legyél agresszív!

Kedves Mérleg, a héten a csillagok a hála ösvényére irányítanak. Munkahelyeden magabiztosan tudod végezni feladataidat, ha képes vagy elismerni mások munkáját is. Anyagi ügyeidet intézd továbbra is okosan. Kiadásaid ne hágják át szigorú beosztásodat. 
Romantikus életedben és baráti kapcsolataidban nyiss párbeszédet a téged foglalkoztató kérdésekben, így közelebb kerülhetsz a másikhoz. Egészséged kulcsa most a szív és az elme egyensúlyának megtartásában van.
Ha egyedülálló vagy a hétvége kedvez egy új ismeretségnek.

Heti üzenet: Egyensúly mindenek előtt!

Kedves Skorpió, ezen a héten a csillagok arra ösztönöznek, hogy megfogalmazd legbelsőbb vágyaidat. A munkahelyeden ez azt jelenti, hogy bátran szembe kell nézned a kihívásokkal, mert ha sikerrel jársz, új képességeket fedezel fel magadban, amik eddig rejtve voltak előtted. Anyagi ügyekben fontos a lényeglátás, hogy ne költekezd túl magad. Egészséged megőrzéséhez nem ártana elgondolkodnod, valamilyen testmozgás elkezdésén.
Kapcsolatodban most nincs helye az üres beszédnek. Fejezd ki vágyaid, aggodalmaid kedvesednek.
Egyedülállóként menj társaságba és egy nagyszerű, elmetágító beszélgetésben lesz részed.

Heti üzenet: Merülj el önmagadban, és kincsre lelsz.

Kedves Nyilas, a héten személyes fejlődésedet támogatják a csillagok. Sürgető vágyat fogsz érezni, hogy kilépj a rutinból és valami új dolgot próbálj ki. Munkahelyeden gyümölcsöző lehet egy társulás, ha valaki segítő kezet nyújt fogadd el. Ha túl sok a stressz életedben jó ötlet lehet, ha gyakorlod a mindfulnesst.
Szerelmi ügyekben legyél türelmes partnereddel, a siettetés csak elriasztja.
Ha nyitott vagy és képes vagy várni, kapcsolatod olyan irányba fordul, amerre szeretnéd.
Egyedülállóként most ne akard megtenni te az első lépést. Kiszemelted még nem áll készen.

Heti üzenet: Legyél nyitott az új lehetőségekre

Kedves Bak, ez a hét kedvez a függőben lévő feladataid befejezésének. A csillagok támogatnak, hogy fegyelmezetten végezd a dolgod, és megcsillogtasd vezetői kvalitásaidat is. A hét közepén egy előre nem látható vélemény borzolhatja fel kedélyedet. Ne rágódj rajta, de azért nézz magadba, van-e benne igazság, és ha igen, min tudsz változtatni. Anyagi ügyekben okosan intézed kiadásaidat, nem kell megtakarításodhoz nyúlni egy váratlan kiadáskor sem. Egészséged a tudatos étkezésen és a rendszeres mozgáson alapszik. A szerelem a levegőben van, akár párkapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy. Minden lehetőség adott hozzá, hogy egy mély kapcsolódást élhess át egy másik emberrel. Fejezd ki vonzódásodat, nem fogod megbánni.
Egyedülállóként adj teret magadnak. Tartsd egyensúlyban a magadra és másokra szánt idődet.

Heti üzenet: Alkalmazkodás és rugalmasság kell ahhoz, hogy jól érezhesd magad a bőrödben.

Kedves Vízöntő, ezen a héten úgy érzed majd, hogy életed egyik legnagyobb kérdésében útkereszteződéshez értél. A csillagok arra ösztönöznek, hogy kövesd megérzéseidet. Munkahelyi társulásokban meglepő, de izgalmas fordulat várható. Kiadásaid fedezéséhez el kellene gondolkodnod egy másodálláson.
Szerelmi életedben most neked kell felvállalni az irányító szerepét. Romantikázzatok kicsit, legyél nyitott új dolgok kipróbálásárat.
Szingliként fontos, hogy ki tudd fejezni magadat, mert kiszemelted így láthatja kivel áll szemben.

Heti üzenet: Építsd a jövőd!

Kedves Halak, a héten ha képes vagy úszni az árral, inspiráló helyzetekben találhatod magadat. A csillagok előtérbe helyezik álmodozó énedet, ami által körvonalazódni kezdenek a jövőben megvalósításra váró terveid. Munkahelyeden legyél óvatos, alaposan tervezd meg az előtted álló utat. Anyagi ügyekben maradj a biztonságos úton, ne fektess be semmibe elhamarkodottan.
Szerelmi életedben legyél diplomatikus, inkább hallgass, ne mondj ki mindent, amit gondolsz.
Egyedülállóként bízz a megérzéseidben, legyél nyitott szívben és lélekben, amikor egy régi szerelem bukkan fel újra az életedben.

Heti üzenet: Hallgass a szívedre, és engedd, hogy legmélyebb érzéseid felszínre törjenek.