Öt celebpár, akik csillagjegyük szerint nem illenek össze, mégis tökéletesen boldogok együtt

Ha párkapcsolatról van szó, sokan a csillagok felé fordulnak. A szerelem azonban titokzatos módon működik, nem mindig úgy, ahogy elvárnánk. Ez az öt celebpár tökéletes példa erre – csillagjegyük alapján egyáltalán nem illenek össze, ők mégis rácáfolnak az általános asztrológiai érvelésre.

Blake Lively és Ryan Reynolds: Skorpió és Szűz

Lehet, hogy egy Skorpió és egy Szűz párkapcsolatáról nem a romantika az első, ami az eszünkbe jut, még akkor se, ha az ellentétek vonzzák egymást! A Skorpió intenzitása a Szűz gyakorlatiasságával keverve ugyanis nagy katasztrófát okozhat.

Blake Livelynek és Ryan Reynoldsnak azonban sikerült olyan remekül összekevernie a Vízjel és a Földjel energiáit, hogy házasságuk évek óta tart.

Mila Kunis és Ashton Kutcher: Oroszlán és Vízöntő

Az Oroszlán Tűzjele a Vízöntő Levegőjével kombinálva tökéletes képletnek tűnik – na nem a szerelemhez, sokkal inkább a szakításhoz. Az Oroszlán a figyelmet keresi, míg a Vízöntő értékeli a függetlenséget – ennek nem igazán kéne működnie.

Ez azonban messze nem így van Mila Kunis és Ashton Kutcher esetében. Ez a hollywoodi pár régóta bizonyítja, milyen erősek együtt.

Harry herceg és Meghan Markle: Szűz és Oroszlán

Már arra is sokan felvonták a szemüket, mikor kiderült a Szűz jegyű herceg és a hollywoodi színésznőt kapcsolata, aki ráadásul Oroszlán. Kapcsolatuknak a csillagjegyük alapján különösen zavarosnak kellene lennie.

Annak ellenére, hogy nincs asztrológiai kompatibilitásuk, ők tudják, hogyan tudnak mégis tökéletesen együtt működni.

Zendaya és Tom Holland: Szűz és Ikrek

A Szűz és az Ikrek szinte minden elképzelhető módon ellentétesek, és nincs zodiákus kompatibilitásuk. A Szűzek stabilitásra vágynak, míg az Ikrek a káoszban boldogulnak – úgy tűnik, e kettő gyakran ütközik egymással.

Zendaya és Tom azonban szerelmesek, és csillagjegyük ellenére tökéletesen boldogok egymással.

Katy Perry és Orlando Bloom: Skorpió és Bak

Katy Perry Skorpió, míg Orlando Bloom Bak; Amerika sztárpárjának a csillagjegyük szerint nem is szabadna együtt lennie, annak ellenére sem, hogy a Skorpiók mély, intenzív kapcsolatokat keresnek, miközben a stabilitás és a biztonság kulcsfontosságú a Bakok számára.

Érzelmi stílusaik egyáltalán nem illeszkednek jól egymáshoz, de az erős alap iránti elkötelezettség elég lehet ahhoz, hogy végül a kapcsolatuk jól működjön.