A Rákra fontos változás vár a munkahelyén, a Skorpió meghatározó híreket kap – heti horoszkóp 04.22.- 04.28-ig

Április utolsó hetébe fordulunk. Az időjárás, ahogy várható volt, igen szeszélyes, remélhetőleg ennek ellenére csak jót hoz a következő hét.

Nézzük a csillagjegyeket egyenként:

Kos: Ez a hét tele lesz lehetőségekkel. Rajtad múlik, hogy kihasználod-e őket, vagy hagyod, hogy elmenjenek melletted. A munkahelyeden váratlan szövetségesre lelsz. Még ha változások is történnek, ez téged nem érint, mivel a védelmeződ megóv minden kellemetlenségtől. Ez egy jó hét arra, hogy kockázatot vállalj! Ha vannak dolgok, amikről tudod, hogy fontosak számodra, most van itt az ideje, hogy tegyél értük. Ne félj a változástól.
Otthon túl követelőző vagy, túl sokat vársz el a párodtól, emiatt tombolnak az indulatok köztetek. Vegyél vissza a követelőzésből, mert nem lesz jó vége.
Ha egyedülálló vagy, most azt érzed, mindenképpen szeretnél már kapcsolatban lenni, ezért társkeresőzöl, flörtölsz, minden követ megmozgatsz.

Heti üzenet: Merd belevetni magad valami újba.

Bika: Túl sokat aggódsz mások szükségletei miatt, megfeledkezve a sajátjaidról. Ezen a héten ráébredsz, mennyire fontos, hogy vigyázz magadra. Törekedj arra, hogy ne csak mindig mások kedvében járj, a saját szükségleteid is kapjanak hangsúlyt. Lesznek helyzetek, amik nem úgy alakulnak, ahogyan várod, és te nem tehetsz mást, mint sodródsz és figyelsz. Bízz magadban, és csak csinálj mindent a legjobb tudásod szerint. Később lesz haszna.
Szerelmi életedben törekedj kompromisszumra.
Ha egyedülálló vagy, használd ki ezeket a napokat, hogy megismerkedj végre vágyaid tárgyával.

Heti üzenet: Gondold át, mire vágysz, és hogyan tudod megvalósítani.

Ikrek: Nehéz lehet elengedni a múltat, de ezen a héten úgy érezheted, hogy a régi sebek kevésbé fájnak, ami egy átmeneti időszakot jelez. Ne hagyd, hogy a múltbeli negatív tapasztalatok szabják meg, mit csinálj. Használd ki azokat a lehetőségeket, amelyek ezen a héten kínálkoznak, de állíts fel határokat önmagad és mások számára egyaránt. Összpontosítsd az energiáidat és a szavaidat a számodra fontos célokra, akkor végül minden rendben lesz.
Párkapcsolati szempontból ez a hét nagyon jó lesz. Lehetőséged nyílik kirándulni pároddal, amit mindketten nagyon élveztek.
Ha egyedülálló vagy, most nincs semmi más vágyad, mint egyedül, nyugalomban tölteni a hétvégét.

Heti üzenet: Ne hagyd, hogy a múlt visszatartson!

Rák: Ha megengeded magadnak, hogy túl sok energiádat elvegyék a félelmeid, az egész heted ekörül fog forogni. Ne hagyd, hogy a félelem túlságosan eluralkodjon rajtad. Tegyél meg mindent, hogy egyértelmű legyen számodra, mi tesz téged igazán boldoggá, miközben az előtted álló lehetőségek között navigálsz. Megvan benned az erő, hogy kitörj néhány régi és korlátozó mintából. Tedd meg!
A munkahelyeden régóta fontolgatsz néhány változtatást, ezeknek a héten el is jön az ideje. Keress olyan karrierlehetőségeket, amelyek pénzügyi javulást hozhatnak.
Ez a hét lehetőséget ad arra is, hogy párodhoz közelebb kerülj, a kötelék köztetek jelentősen megerősödik. Mutasd ki neki szeretetedet, ne légy kicsinyes.
Ha egyedülálló vagy, a héten útjára indulhat egy titkos románc.

Heti üzenet: Ne a félelem irányítson!

Oroszlán: Ha megváltoztatod a perspektívádat, veled együtt változhat az is, amit lehetségesnek tartasz. Sajnos ezen a héten eléggé feszült leszel, és csak azokat a dolgokat veszed majd észre, amik nem működnek. Emiatt eluralkodik rajtad a kilátástalanság, úgy érzed, nincs mit tenned. Nyugodj meg! A világon semmi nem tökéletes – amire szükséged van, az a kezedben van, és ha a szívedre hallgatsz, képes leszel arra, hogy más nézőpontból lásd a dolgokat.
Kapcsolatodban ez a hét kiváló alkalmat kínál arra, hogy néhány fontos kérdést megbeszélj a partnereddel, aki hatalmas szerencsédre kiváló hátszél neked, mindenben támogat. Legfőképpen a saját bizonytalanságodról kell szót ejtenetek, hogy megnyugodj.
Ha egyedülálló vagy, sokan vannak most körülötted, válogass, hátha felkelti az érdeklődésed valamelyik.

Heti üzenet: Várj a nagy döntésekkel.

Szűz: Ha elgondolkodsz azokon a mintákon, amik most játszódnak le az életedben, akkor képes leszel tanulni a múltadból, miközben aktívan részt veszel a jelenben. Ez a változás ideje vagy engeded, vagy ellenállsz. Szerezz új ismeretségeket, ezek megerősítik szakmai státuszodat, amire szintén rá férne a változás, hiszen régóta egy helyben toporogsz.
Kapcsolatodban mostanában hiányzik a kommunikáció, ez pedig feszültségeket eredményezhet. Próbáld megszüntetni a nehézségeket, és megbékíteni a párod.
Ha egyedülálló vagy, a láthatáron van egy új kapcsolat. 

Heti üzenet: Gondold át az élethelyzeted, és lépj!

Mérleg: Sok feszült pillanatra számíthatsz ezen a héten. Igyekezz betartani a napi rutint, és ne kezdj bele semmi újba és kockázatosba ebben a feszült időszakban. Lehet, hogy azt érzed, egyedül húzol minden terhet – az nem segít, ha magadban puffogsz, a legjobb, ha beszélsz az érintett személyekkel. A kommunikáció szinte mindenre jó megoldás.
Valószínűleg most megtartod magadnak gondolataidat és érzéseidet. Még akkor is, ha jó a kémia közted és partnered között, előfordulhat, hogy ez nem a megfelelő alkalom arra, hogy bevond őt a terveidbe. Inkább élvezd a jó hangulatot, és azt, hogy partnered most boldog és elégedett.
Ha egyedülálló vagy, használd ki a hétvégét, sok remek dolgot tartogat.

Heti üzenet: Ne puffogj!

Skorpió: A hét elején fontos híreket kapsz, amik megváltoztathatják az életedet. Nehéz döntéseket kell hoznod, de próbálj higgadt maradni. Tartsd távol magad a negatív emberektől, mert befolyásolhatják a hangulatodat. Ne tervezz a héten túl sokat, a várttól teljesen eltérően alakulhatnak a dolgok, ami nem fog tetszeni.
Szerelmi életed a körülmények ellenére nyugodt lesz. Nem lesz semmilyen konfliktus és feszültség.
Ha egyedülálló vagy, a hétvége környékén komoly kísérleteket teszel szerelmi kapcsolatok kialakítására.

Heti üzenet: Használj ki minden adódó lehetőséget!

Nyilas: Ez a hét lehet az év egyik nagy fénypontja. Kicsit lazíthatsz a karrieredben, és a magánéletedben is, a héten elkerül a baj, veszekedésre sem kell számítanod. Annál inkább számíthatsz remek lehetőségekre. Csak rajtad múlik, mihez kezdesz velük. Lassíts, és figyelj oda arra, mit súgnak az ösztöneid.
Kapcsolatodra ráférne a szenvedély. Kicsit flörtölj, hogy varázslatot teremts. A párod értékelni fogja.
Ha egyedülálló vagy, és társat keresel, lehetőséged nyílik találkozni valakivel, akivel meg szeretnéd osztani az életed. 

Heti üzenet: Ragadd meg a felmerülő lehetőségeket!

Bak: A hét folyamán több lehetőség adódhat, mint amennyit korábban tapasztaltál. Lényegesen nagyobb mozgásteret kaphatsz, talán anyagilag. Ez optimistává tesz, és alaposabban szemügyre veszel néhány hirtelen reálissá váló befektetési lehetőséget. Szakmai életedben légy aktívabb!
Magánéletedben itt az ideje, hogy elmondd párodnak, milyen fontos neked. Törődj vele, bókolj. A bók kifizetődő lehet az életed minden területén.
Ha egyedülálló vagy, számodra a kapcsolatnál most fontosabb, hogy rendezd magad körül az új dolgokat, a szerelemre nincs időd.

Heti üzenet: Vedd észre a jó lehetőséget!

Vízöntő: A héten valószínűleg úgy érzed majd, hogy valami jelentős változás történik veled és körülötted. Törekedj arra, hogy részt vegyél a saját életedben, ne csak passzív szemlélője legyél. Bár igazából nem valószínű, hogy ez a hét a radikális átalakulás hete lesz, nagyszerű alkalom lesz arra, hogy megismerkedj önmagaddal, és tisztázd a jelenlegi és jövőbeli terveidet. A mérgező, fárasztó emberek társaságát mindenképpen kerüld el.
Szerelmi életedben ez a hét lehetővé teszi, hogy más szemüvegen keresztül tekints a kapcsolatodra. Ha zavar is valami, beszélgess, ne kötekedj.
Ha egyedülálló vagy, most van esélyed találkozni a szerelemmel.

Heti üzenet: Légy türelmes!

Halak: Csak azért, mert a dolgok nincsenek ott, ahol szeretnéd, nem jelenti azt, hogy nem fognak eljutni oda a maguk idejében. Koncentrálj az életedben jelen lévő jó dolgokra, vedd észre az apró örömöket is, ne mindig csak a rosszat. A héten egyedülálló lehetőséget kapsz arra, hogy valami szokatlant tegyél. Épp elég energiád van hozzá. Birkózz meg a lassan felgyülemlő stresszel, és tedd meg a szükséges lépéseket ahhoz, hogy javuljon a státuszod.
Otthon folytass nyílt és érdeklődő beszélgetést a pároddal, mondd el neki, hogy egy kicsit egyedül érzed magad. Meg fog érteni, és segíteni fog, hogy túllendülj a negatív, szinte szorongó hangulaton.
Ha szingli vagy, most lehet, hogy jobb, ha magadra koncentrálsz.

Heti üzenet: Kövesd az ösztöneidet.