Amikor egy férfi olyan lányt szeret, aki önmagát is szereti

Van valami abban a lányban, aki szereti önmagát. Valami furcsa vibrálás. Valami magabiztos csillogás. Úgy hívják, önbizalom.

Egy önmagát szeretni tudó lány tisztában van saját hiányosságaival és hibáival, elismeri félelmeit és kudarcait, és ezek dacára is szereti önmagát.

Kényelmesen érzi magát a bőrében, megáll a saját lábán és bízik abban a nőben, akivé vált. A legjobbat akarja magának. Nem elégszik meg a középszerűvel, semmilyen téren – legfőképpen a szerelemben nem.

Nem büszke vagy kérkedő, tisztában van önmagával, a saját és mások szükségleteivel. Ha kell, másokat is képes előtérbe helyezni, önmaga elé, ha kell döntéseket hoz, visszalép vagy választ. Inspirál és ösztönöz.

Szereti önmagát, szereti az életét és az abban élő embereket.

Az a lány, aki szereti önmagát, más.

Nem bizonytalan, nincs benne kényszer, hogy mindenkinek a kedvére tegyen vagy mindenkinek megfeleljen. Nem próbál olyan lenni, amilyennek mások látni akarják. Nem változtatja meg véleményét attól függően, kivel beszél.

Az a lány, aki szereti önmagát, partner. Kihívó. Inspiráló.

Figyel a másikra. Mellette áll. Támogatja, szereti. Soha nem támaszkodik rá minden egyes dologban, mert képes megállni a saját lábán. Nincs szüksége férfira ahhoz, hogy teljesnek érezze magát, mert önmagában is egész.

Nincs szüksége mindenáron férfira, ám az a férfi, aki elnyeri a szívét, szerencsés. Mert az a lány, aki önmagát szereti, őt is tudja majd szeretni. És végül megváltoztatja az életét.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.