Három sztár, akik az önbizalom fontosságáról írtak mesekönyvet

Vannak hírességek, akiknek látszólag minden sikerül. Persze ők sem születtek burokban, mindannyian megküzdöttek a saját démonjaikkal így jól tudják, ahhoz, hogy el tudták érni, amit akartak, az önbizalom megerősítése volt az egyik kulcs.

Ők tudják jól, nincs siker bukás nélkül, s rettentően fontos, ki hogyan kezel egy-egy bukást, tisztában van-e az erősségeivel, gyengeségeivel.

Ma három olyan sztárt hoztunk, akik úgy döntöttek, hogy a gyerekeknek is elmesélik, hogyan lehetnek magabiztosabbak és igazán jók abban, amire vágynak. 

Serena Williams – Adventures of Qai Qai ( Qai Qai kalandjai)

Még akit nem érdekel a sport, az is ismeri a teniszezőnő nevét. Tudjuk, hogy apja miként segítette őt és testvérét, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból. Mindazt a tudást, amit kapott Serena kamatoztatta is a teniszpályán és az életben egyaránt. Lányának Olympiának is azt tanítja, higgyen magában. 

Pár éve a kislány kapott egy babát, amit elnevezett Qai Qai-nak. A baba életre kelt, és Serena sokat mesélt vele lányának, aztán épphogy visszavonulta a profi ligából, megszületett Qai Qai mesekönyve. A történet egy kislányról szól, aki táncelőadásra készül, de nagyon aggódik teljesítménye miatt, míg babája Qai Qai életre nem kel, hogy önbizalmat öntsön belé. 

Julianne Moore – Freckleface Strawberry (Szeplős arcú Eper)

A színésznő olyan filmekben szerepelt mint a Bárányok hallgatnak, vagy a Mona Lisa mosolya. Aztán eltűnt a filmvászonról és miután gyerekei lettek, meseírással kezdett foglalkozni, méghozzá nagy sikerrel. A Freckleface Strawberry (Szeplős arcú Eper) sorozat egy világos bőrű vörös hajú és szeplős kislány kalandjait meséli el.


Szeplős arcú Eper történetei azokhoz szólnak, akik kicsit mások, de a kislány bebizonyítja, hogy ezzel nincs semmi baj. 

Matthew McConaughey – Just because (Csak, mert…)

Volt romantikus filmek sztárja majd drámaibb szerepekre váltott. Aztán megírta életrajzi könyvét, amely életvezetési alkotásnak sem utolsó. A sikerlisták élén állt műve, így mindenki várt még egy könyvet.


Sokak meglepetésére a három gyerekes apa második könyve a gyerekeknek íródott az életről és arról, hogy a bukás nem egyenlő azzal, hogy nem lesz belőle felemelkedés később. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.