Párt szeretnél találni? Ezeket semmiképp ne tedd, mert biztosan elkerülnek a pasik

A szerelemben, párkeresésben nincsenek fix szabályok, nincs tuti recept, amit betartva biztosan párra lel az ember. Mindenkinek más tetszik, mindenkinek más jön be. Az azonban biztos, hogy a túlzott nyomulást, a túlakarást senki nem szereti, sőt… Férfiakból különösen menekülési kényszert vált ki, ha a nő kétségbeesetten nyomul.

Ezt szem előtt tartva íme néhány viselkedés, amit jobb elkerülni, mert mindegyik azonnal vészcsengőt szólaltat meg a férfiak fejében.

Egy kétségbeesett nőnek a közösségi média a legjobb barátja 

A közösségi média nagyon hatékony eszköz, és nagyon hasznos is lehet, ha megfelelően használjuk. Segíthet megtalálni a szerelmet, de könnyen árulkodik arról is, ha valaki rászoruló és kétségbeesett. 

Egy kétségbeesett nő, akinek alacsony az önbecsülése, tucatnyi képet tesz közzé magáról, olykor kihívóakat is, csak, hogy felhívja magára a figyelmet. Pedig ezek pont az ellenkező hatást váltják ki, mint amit a posztoló vár.

Image by rawpixel.com on Freepik


Mindig ellenőrzi a társkereső alkalmazásait

A társkereső alkalmazások napjainkban elengedhetetlenekké váltak, és felváltották a valós beszélgetéseket. Csakúgy, mint a közösségi média, ezek is lehetnek okai a bukásnak vagy a sikernek.

Természetesen meg lehet találni így is a potenciális partnert – többeknek sikerült már – de ha valaki folyamatosan fent van, és rögeszmésen frissíti, az biztos jele, hogy kétségbeesett. Ha talál is egy potenciális partnert, rengeteg kérdéssel fogja bombázni, amelyek túl intimek, mert belerohan a dolgokba.

Folyamatosan bókokra vadászik

Ha bókokat kapunk, az egyértelműen növeli az önbecsülésünket, és jól érzzük magunkat tőle. Ám csak akkor, ha kapjuk, és nem kiköveteljük. Egy kétségbeesett nő állandóan azt kérdezgeti: „Hogy nézek ki ebben a farmerben”, „Csinos vagyok ebben a ruhában?”, mert folyamatosan megerősítésre van szüksége arról, hogy tökéletes.

Nem ad lehetőséget partnerének vagy potenciális partnerének, hogy természetes módon fejezze ki érzéseit iránta. Mindenáron bókokra vágyik, és ki is követeli őket.

Folyamatosan becsmérelni fogja magát a partnerjelölt előtt, csak azért, hogy a másik megdicsérje:  „Ó, hú! Olyan kövérnek érzem magam ebben a ruhában ”, vagy:  „A hajam ma kócos, igaz?”

Image by asierromero on Freepik


Ki akarja kényszeríteni a kapcsolatot

Megvolt az első randevú, talán még jól is sikerült, ám a férfi nem akar kapkodni, így újabb randevút kér. A kétségbeesett nőnek azonban nem kell második randi – ő azonnal kapcsolatot akar. Mindenáron. Nem tartja tiszteletben a férfi kívánságait, mert nem akar csak randevúzni.

Fontos számára, hogy azonnal ki legyen mondva: kapcsolatban, ezért gyakran még azelőtt kijelenti ezt a tényt, mielőtt ezt a férfival megbeszélné.

Állandóan beszél

Egy kétségbeesett nő állandóan beszél. Önmagáról. Mintha bizonyítania kellene másoknak. Legfőképpen azért teszi, mert attól tart, hogy senki nem fog érdeklődni iránta, ha nem mutatja meg vicces vagy okos oldalát.

A férfiak szeretik azokat a nőket, akik kicsit titokzatosak, és nem terítenek ki minden lapot magukról azonnal. Ha azonban egy nő állandóan beszél, ír, a férfi ideges lesz, fárasztja a nő, akit máris drámakirálynőnek könyvel el, és a közeledés helyett inkább távolodni kezd.

Állandóan magát hibáztatja

Egy kétségbeesett nő minden alkalommal magát hibáztatja, ha egy férfi nem válaszol az üzeneteire, sőt, üzeneteket küld neki, bocsánatot kérve olyan dolgokért, amelyeket nem tett meg.

Ha a férfi eltűnik, a kétségbeesett nő minden lehetséges módon megpróbál kapcsolatba lépni vele. Azt érzi, valami rosszat tett, és az ő hibája, hogy a férfi nem válaszol, ezért bármit megtesz, hogy meggondolja magát, hogy felvegye vele a kapcsolatot. 

Minden egyedülálló igyekszik párt találni, s ebbe némi erőfeszítés is belefér. Ám a kétségbeesett nyomulás biztosan nem hoz eredményt, sőt! Garantált, hogy a férfi közeledés helyett rövid időn belül felveszi a nyúlcipőt.

nyitókép: Image by lookstudio on Freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.