Ez a 3 csillagjegy az igazi drámakirálynő

Vannak, akik szeretnek túlzásba vinni mindig mindent. Akár amikor történetet mesélnek, akár ha megbántják őket, mindent a legapróbb részletekig eltúloznak. Nagyokat gesztikulálnak, hangosan siránkoznak vagy éppen dühöngenek. A lényeg, hogy az előadásukhoz közönség legyen. Számukra a dramatizálás életforma. 

Ők az igazi drámakirálynők! Ismered őket?

Oroszlán

Az Oroszlánnak sok csodálatos tulajdonsága van. Mindenkit megbűvöl maga körül, nagyon nagylelkű és igazi vezetői képességei vannak. Ezenkívül különösen nyitott és barátságos. Azonban van egy nagy hibája: az egója. Emiatt az Oroszlán vezeti a legdrámaibb csillagjegyek listáját.

EZ IS ÉRDEKELHET: 4 CSILLAGJEGY, AKINEK A LEGNEHEZEBB SZERETNIE ÖNMAGÁT

Néhány Oroszlánnak éppúgy szüksége van a figyelemre, mint az oxigénre. Elképzelhetetlennek tűnik számára az az egyszerű tény, hogy a lehető legobjektívebb módon meséljen el egy történetet. Ehelyett mindig nagy szavakat, nagy érzéseket, nagy tetteket használ, még akkor is, ha a valóság jelentéktelen. De legtöbbször észre sem veszi.

Az Oroszlán szereti magát a legjobbak között is a legjobbnak tartani. A saját világában él, aminek ő a vitathatatlan királya. A legrosszabb esetben, ha egy Oroszlán nem kapja meg, amit akar, akkor ott a világ vége. Láttál már gyereket az utcán jelenetet rendezni? Nos, erre minden Oroszlán képes felnőttként is!

Rák

A Rák harmóniában él az érzéseivel. Ezért természeténél fogva együttérző, megértő és intuitív. De ugyanazon okból kifolyólag, amiért olyan erősen érez, néha ezek az érzelmek eluralkodnak rajta. Valódi érzelmi kitöréseket élhet át.

Ha a legkisebb eseményre is elefántot csinál a bolhából, az a rendkívül érzelmes temperamentumnak köszönhető. És amint valami hatással van az egészségére, könnyen túlzásba esik. Így az egyszerű fejfájás egy súlyos betegség öndiagnosztizált tünete lesz.

EZ IS ÉRDEKELHET: MIÉRT TART OLYAN SOKÁIG, HOGY MEGTALÁLD A SZERELMET A CSILLAGJEGYED ALAPJÁN?

A hangulatingadozás érzékeny természetének egy másik aspektusa. A jókedvben ujjongva, majd mély szomorúságba merülve a Rák gyorsan ingadozik a két véglet között. Környezete gyakran kritizálja őt drámai oldala miatt, de nem tehet róla, mert ez a természetéből fakad. Bárki, aki Rákkal él, számíthat hullámvölgyekre.

Skorpió

A Skorpió nagyon szenvedélyes. Különösen erős belső tűz irányítja. Ez a tüzes indulat valódi problémává válhat, ha nem vezeti le. A Skorpió ekkor indulatos, sőt könyörtelen lehet. Ha veszekedni kezdesz egy Skorpióval, és úgy gondolod, hogy végeztél vele, ő mindig rátesz egy lapáttal. Nála általában feszült a légkör.

Ugyanakkor kapcsolódó bolygója a Mars, a háború bolygója. Lehet, hogy a karaktere túlzásba esik, de egy Skorpió számára ez egyszerűen a természetes elszántság, egy jó adag rettenthetetlenséggel, és egy csipet bosszúval is.

Ezenkívül a Skorpió soha nem tartja meg magának a véleményét. Ha van észrevétele, gyorsan leszögezi, akár szarkasztikusan is. És bármennyire is népszerűtlennek tűnik, semmi sem akadályozza meg őt abban, hogy megmondja a magáét. Ráadásul a Skorpió nem habozik ragaszkodni ahhoz, amit már kimondott, még ha bántó is. Az őszinteség mélyen beépült a Skorpió DNS-ébe.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.