Miért tart olyan sokáig, hogy megtaláld a szerelmet a csillagjegyed alapján?

Vannak, akik hiába várják, nem kopog ajtajukon a szerelem. Vajon mi lehet ennek az oka?

Íme egyféle magyarázat – a csillagjegyek alapján:

Kos: Azért tart olyan sokáig, amíg megtalálod a szerelmet, mert nem a kapcsolatokra koncentrálsz. Általában jobban érdekel a karriered, mint egy kiegyensúlyozott, normális párkapcsolat. Fel akarsz jutni a ranglétra tetejére, így nincs időd romantikázni.

Bika: Azért tart olyan sokáig, amíg megtalálod a szerelmet, mert állandóan otthon vagy. Szívesen töltesz időt saját magaddal. Nem bánod, hogy egyedül vagy, sőt a legtöbb esetben valójában inkább ezt a programot részesíted előnyben. Az otthonod falai közé pedig csak legritkább esetben lép be magától a nagy Ő. Legfeljebb akkor, ha ő hozza a pizzát.

Ikrek: Azért tart olyan sokáig, amíg megtalálod a szerelmet, mert nem rohansz. Úgy gondolod, hogy bőven van időd megtalálni a szerelmet. Nem akarsz túl fiatalon megállapodni. Szívesen fedeznéd fel először a világot.

Rák: Azért tart olyan sokáig, amíg megtalálod a szerelmet, mert egy ideig rossz emberrel voltál együtt. Szükséged volt rá, hogy megmutassa, mit nem akarsz egy kapcsolattól, és mivel nem vagy hajlandó megelégedni akkor sem, ha valakit imádsz.

EZ IS ÉRDEKELHET: A FÉRFI ÉS AZ IDEÁLJA CSILLAGJEGY SZERINT

Oroszlán: Azért tart olyan sokáig, amíg megtalálod a szerelmet, mert válogatós vagy. Nem fogsz megelégedni kevesebbel, mint amennyit megérdemelsz. Csak a legjobbat akarod magadnak életed minden területén.

Szűz: Azért tart olyan sokáig, amíg megtalálod a szerelmet, mert nem vagy hajlandó megelégedni akármilyen kapcsolattal. Csak akkor fogsz elköteleződni, ha találsz valakit, aki tökéletesen illik hozzád. Bármi kevesebb esetén inkább szingli maradsz.

Mérleg: Azért tart olyan sokáig, amíg megtalálod a szerelmet, mert arra összpontosítasz, hogy megtanuld szeretni önmagad. Sokat dolgozol azon, hogy meggyógyítsd a szíved, és erősebb emberré válj. Megteszel minden szükséges lépést, hogy készen állj, amikor a szerelem végre rád talál.

Skorpió: Azért tart olyan sokáig, amíg megtalálod a szerelmet, mert nem keresed aktívan. Úgy érzed, készen állsz, amikor majd végre rád kerül a sor, de nem nyomulsz, tolakodsz. Türelmes vagy.

EZ IS ÉRDEKELHET: 5 CSILLAGJEGY, AKIK KÉPESEK MEGÁLMODNI A JÖVŐT

Nyilas: Azért tart olyan sokáig, amíg megtalálod a szerelmet, mert élvezed a jelenlegi életed. Nem vagy biztos abban, hogy egy emberrel szeretnél lenni életed végéig. Szeretsz flörtölni. Szeretsz új emberekkel találkozni. Szereted az életet úgy, ahogy most van.

Bak: Azért tart olyan sokáig, amíg megtalálod a szerelmet, mert szigorú elveid vannak. Nem vesztegeted az időd senkire, aki tiszteletlen, vagy aki az elveidnek nem felel meg. Nem bánod, ha korán vége a kapcsolatoknak, ha biztos vagy abban, hogy nem megfelelőek számodra.

Vízöntő: Azért tart olyan sokáig, amíg megtalálod a szerelmet, mert válogatsz. Egy bizonyos fajta kapcsolatot keresel, és csak egy különleges személy lesz képes megugrani minden pontot a listádon. Hihetetlenül magasra tetted a lécet, és nem vagy hajlandó lejjebb vinni.

Halak: Azért tart olyan sokáig, amíg megtalálod a szerelmet, mert jobban szórakozol a barátaiddal, mint a randevúkon. A barátaid soha nem hagynak cserben. Mindig ott vannak neked. Ők az igazi szerelmeid. 

EZ IS ÉRDEKELHET: