A férfi és az ideálja csillagjegy szerint

A Kos szívét egy olyan nő fogja meghódítani, aki nem fél kimondani a véleményét, míg a Szűz férfiakat a szomszéd lány. És vajon a többi férfi? Melyik csillagjegy milyen nőt keres társául?

Kiderül most:

Kos
A Kos férfinak gyengéje az erős és független nő. Szereti, ha akit választ bátran és nyíltan kimondja, amit gondol és nem fél a problémáktól – a Kos férfi hiszi, hogy egy ilyen nővel együtt hegyeket tud megmozgatni. A siker és az öntudat varázslatos afrodiziákumok a Kos jegy szülöttének.

Bika
Vidám és nőies lány, aki mindig támogatja – ez minden Bika férfi álma. Ha a lány motivál és inspirál, a Bika férfi úgy fog szeretni, mint még soha. A nagyon öntudatos és kemény lányok viszont elriasztják a Bikát.

Ikrek
A nyugtalan Ikrek férfi pontosan a magához hasonló lányokat imádja. Keresi a jó humorú kreatív nőket. A lényeg a bűbáj és a meglepetés. Aki ilyen, az biztosan elnyeri az Ikrek férfi szívét.

EZ IS ÉRDEKELHET: A TÖKÉLETES, AZ URALKODÓNŐ, ESETLEG CICA FELESÉG VAGY? MOST KIDERÜL!

Rák
A Rák jegyében született férfi leginkább a hűséget értékeli, tehát ha ez a jellemvonás nem az erősséged, akkor nem te vagy a Rák férfi regényének királylánya. Őt egy olyan nő fogja meghódítani, aki odaadó. Emellett egyszerre kell kiszolgáltatottnak és szenvedélyesnek lennie. Ha a Rák férfi védelmezőnek és kenyérkeresőnek érezheti magát, akkor örökké vele marad.

Oroszlán
Ragyogó és hűséges – ez vonzza az Oroszlán jegyében születettet. Csak egy magabiztos nő hódíthatja meg, aki tudja, hogyan varázsoljon és ragyogjon. Nemcsak szépnek, hanem okosnak, viccesnek és önállónak is lennie kell annak a nőnek, aki egy Oroszlán férfit akar meghódítani.

Szűz
A Szűz férfi beleszeret a szomszéd „rendes” lányba. Aki egyébként egyáltalán nem szürke egér, éppen ellenkezőleg: gyönyörű és okos, de nem szeret túlságosan kiemelkedni. A kapcsolatok terén szelíd, földhözragadt és racionális. Az a nő, aki elnyeri a Szűz férfi szívét, ne legyen túl érzelmes vagy proaktív, nehogy elijessze szerelmét a nyomásával.

Mérleg
A Mérleg férfi a tökéletes nőt keresi. Nem siet, nem elégszik meg kevesebbel, és pontosan tudja, kire van szüksége. Amikor találkozik egyetlenével, mindent megtesz, hogy a lány boldog legyen és sehova se menjen többé. A Mérleg férfi általában a jól ápolt és stílusos nőket szereti, akinek remek a humora és éles az esze.

EZ IS ÉRDEKELHET: 6 LEGERŐSEBB ÁLLATÖV JEL, AMELY MINDENNEL KÉPES MEGBIRKÓZNI – TE KÖZTÜK VAGY?

Skorpió
A Skorpió jegyében született férfi az egész világ legjobb nőjét akarja megtalálni – nem kevesebbet. Ezért, ha téged választott, ez azt jelenti, hogy te vagy számára a legjobb választás. A Skorpió biztos, hogy intelligens, szexi, kalandos, szenvedélyes és független nőt választ, mert számára ilyen egy ideális nő.

Nyilas
Annak érdekében, hogy Nyilas férfit meghódítson, a nőnek hihetetlen energiával kell rendelkeznie.  A Nyilas választottja motivál, inspirál és segít többet elérni. Az unalmas és monoton élet nem a Nyilasnak való. Azok a nők, akiket megnéz magának általában mutatósak és provokatívak.

Bak
A Bak férfi nem siet a szerelemben: elég sok időre van szüksége ahhoz, hogy elveszítse a fejét egy nő miatt. Biztos, hogy soha nem fog beleszeretni egy megszállott vagy ostoba lányba. Emellett a Baknak tetsző nőnek intelligensnek, szexinek kell lennie (de ésszerű kereteken belül), és a saját életét kell élnie: legyen karrierje, hobbija és álmai.

EZ IS ÉRDEKELHET: AZ 5 LEGÉDESEBB CSILLAGJEGY

Vízöntő
A Vízöntő férfi az egészen különlegeset keresi. Annak, akit választ nem szabad félnie attól, hogy kimutassa sebezhetőségét. Ha a Vízöntőnek tetszik egy nő, nem érdekli, mit mondanak mások. Ő választja ki, kivel és hogyan akar élni.

Halak
A Halak férfi imád szeretni, és szeretve lenni, ezért egy nőnek, aki őt megnyeri, nem kell más, csak hatalmas szív. Az, aki ebben az állatövben született biztos, hogy kedves, nagylelkű és nyitott nőt választ, aki szelíd az emberek és az állatok iránt. A Halak férfi általában érti és értékeli a művészetet, ezért választottjának osztoznia kell ebben a hobbijában.

EZ IS ÉRDEKELHET: