5 csillagjegy, akik képesek megálmodni a jövőt

Van, mikor úgy ébredünk, hogy kristálytisztán emlékszünk álmainkra, mikor reggel felébredünk, máskor csak ködös emlékeink vannak. Vannak zavaros, félelmetes, furcsa vagy erotikával átitatott álmok, és vannak olyanok, amikről utóbb kiderül, hogy valamilyen formában jelentőségük volt, és előre vetítették a jövőt.

5 csillagjegy képes arra, hogy kivonatot lásson a jövőből. De vajon melyik jegyek azok?

Ikrek
Az Ikreknek gyakran vannak álmaik, amik valóra válnak. Nekik amúgy is fényes és színes, érdekes filmre emlékeztő álmaik vannak, amiket előfordul, hogy fel is jegyeznek ébredéskor. Az ő álmaikat érdemes elemezni is, és megkeresni a jelentésüket, mert általuk az ég gyakran küld jeleket. Az Ikreket a fejlett intuíció különbözteti meg a többi jeltől, ezért ritkán követnek el hibákat feltételezéseikben.

Mérleg
Sok Mérleg nem is tudja, milyen gyakran lát jövőre vonatkozó álmokat, mert nem szoktak ilyen ,,hülyeségekre” figyelni. Mindezt fikciónak vagy mesének tartják. Ugyanakkor a csillagok szeretnek hozzáférést adni a Mérlegeknek a jövőhöz, hogy lássák, mit fog tenni a jel a kapott információkkal. A Mérlegek álmaikban gyakran új embereket látnak, akikkel később az életben találkoznak, valamint gyakran kapnak burkolt tanácsokat is.

EZ IS ÉRDEKELHET: CSILLAGJEGYEK, AKIKKEL SOHA NE ÁLLJ LE VITATKOZNI

Rák
A Rákokat finom érzékenység jellemzi mind a valóságban, mind az álomban. Gyakran kiderül, hogy álmaik adnak jó megoldást a felhalmozott problémákra, csak helyesen kell értelmezni a látottakat. A csillagjegy képviselőinek természetes megérzése segít ebben, ezért a Rákoktól gyakran kérnek segítséget mások is, álmaik értelmezésében. Különös figyelmet kell fordítaniuk azokra az álmokra, amik utazásról vagy új ismerősökről szólnak, ezek válnak valóra leggyakrabban.

Vízöntő
A Vízöntők ritkán emlékeznek élénk színű álmokra, de gyakran találkoznak a „déjà vu” érzésével. Azokban az esetekben, amikor viszont emlékeznek az álmokra, fontos, hogy a Vízöntő figyeljen az apró részletekre. A csillagok nem küldenek közvetlen választ és pontos pillanatokat a jövőről, de a sürgető problémák idején megfelelő megoldásokat álmodhatnak meg a Vizöntők, csak oda kell figyelni.

Halak
A Halak csillagjegyűek, csakúgy, mint a Rákok, érzékenyek. A Halak megszokta, hogy saját fantáziájában él, légvárakat épít, ezért gyakran nem figyel az álmaira, mert csak tipikus Halak-fantáziának tekinti őket. Azonban az álmokat új módon szemlélve a Halak csillagjegyűek sok választ találhatnak bennük az emberekkel vagy a lelki társukkal való kapcsolatokkal kapcsolatban. 

EZ IS ÉRDEKELHET: