Mindenkinek van egy ember az életében, akivel a találkozás sorsfordító

Egyenletes szuszogásod hallgatom. Ajkaid mosolyra húzódnak egy pillanatra, majd halk hortyogást hallatsz. Kisimult arcodról földöntúli béke árad. Szeretem figyelni, ahogy alszol. Mikor álmodsz, még szebb vagy, mint ébren. Szépséged nem sebzi meg az élet sok búja, nehézsége.

Tiszta lelked csak a jót tudja befogadni álmában, a romlottat kiveti magából.

Téged nézve, ha nem is jön álom szememre, mégis pihenek. Légzésem a tiedhez igazodik, testem elernyed. Ébren is igyekszem követni téged az álmok mezejére. Melletted megnyugszom, mert elhiszem, igenis van szép és jó is az életben.

Amióta veled vagyok nem kérdőjelezem meg az értékességemet. A boldogságod ugyanolyan fontos nekem, mint a sajátom. Kettőnkért teszek mindent! Szeretem, hogy sokat nevetünk együtt, de tudunk egymás mellett csendben, békében lenni. Szeretem, ahogy ölembe hajtod a fejed, miközben olvasol, én pedig játszhatom a hajaddal közben.

Mindenkinek van az életében legalább egy ember, akivel a találkozás sorsfordító.

Amióta te megérkeztél hozzám, minden megváltozott bennem és körülöttem. A szeretőm, a társam, a barátom vagy. A lelki társam.

Melletted önmagam lehetek, nem kellenek maszkok, és nincs szükség ostoba játszmákra.

Tisztelsz engem és a családom, a magánéletem, nem akarsz átlépni bizonyos határokat. Elképzelhetetlen, hogy a telefonomba a megkérdezésem nélkül kutakodj, vagy megkérdőjelezd szavaim. Tudom, hogy bízhatok benned, mert te is bízhatsz bennem. Nem árulunk egymásnak zsákbamacskát. Ismered a történetem, a múltam, a jó és rossz oldalam, mégis, mindezzel együtt engem választottál.

Ennél többet nem kívánhatok, és nincs is rá szükség. Mert te jöttél, és mint a forgószél megpörgettél. Lefejtetted rólam mindazt, ami már csak lehúzott a mélybe. És aztán felemeltél , mert emlékeztetsz arra, milyen jó is az, ha van egy ember, aki szeret engem, olyannak, amilyen vagyok.  

kiemelt kép: Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.