Randihelyszínek, ahol a minőségi együtt töltött idő garantált

Ha randevúról beszélünk, akaratlanul is eszünkbe jut a virág, egy ital, az andalgás, és akár a csók is. De egy randihoz a randihelyszín legalább ugyanolyan fontos, mint a kellékek. Mi most olyan randihelyszíneket gyűjtöttünk össze, ahol a meghitt pillanatok, a különleges élmények és a minőségi együtt töltött idő kerülnek a középpontba.

A helyszínek összeválogatásánál figyeltünk a zárkózottabb személyiségekre, és az első randin izgulós felekre is, így olyan helyszínek is a listára kerültek, amik nem beszédcentrikusak, és biztonságosabb terepet adnak, ahol sokkal hangsúlyosabban megjelenhet az érdeklődési kör, az udvariasság és a nonverbális kommunikáció. A rutinos randizóknak pedig néhány kreatív helyszínnel készültünk, hogy a változatos pillanatokból ne legyen hiány!

Image by lookstudio on Freepik

Városnéző séta

Unalmasan hangzik? Nem az! És milyen egyszerű! Izgalmas utcákra, boltokra és épületekre lelhetünk, és nem is kell messzire barangolni a lakóhelyünktől. A szürke hétköznapokban általában szemellenzővel járunk és észre sem vesszük a környezetünk szépségeit. Egy randin andalogjunk a butikok és házak váltakozó mezején. A séta sokat segíthet abban is, hogy az első randin nem szegez oda egy asztalhoz, ahol a folyamatos szemkontaktus vagy az esetleges csend beállta kínos pillanatokat hozhat. Beszédtéma is mindig lesz, hiszen a környezetünk fogja inspirálni a beszélgetést. Így válik könnyeddé az egész találkozás.

Reggelizőhelyek

Ki mondta, hogy randizni csak este lehet? A reggeli a nap fénypontja, tökéletes napindító. Miért ne tehetnénk ezt egy találka közepette? Ráadásul izgalmas ételeket is kipróbálunk, amiknek a konyhában nem biztos, hogy nekiállnánk. Még egy érv mellette, hogy olcsóbb, mint egy vacsora. Így hó végén is bevethető, és nem kell kellemetlenül éreznie magát egyik félnek sem, akár a férfi fizet, akár költségmegosztásos lesz a randi.

Image by wayhomestudio on Freepik

Happy Hour vacsora

Ha mégsem kakas típusú emberek vagyunk, és inkább este tudunk ráhangolódni egy randira, na meg az evésre, akkor a fent említett költségmegosztási kérdésben segíthet, ha olyan helyet választunk, ahol van Happy Hour lehetőség, azaz bizonyos időponttól akár féláron is étkezhetünk. Ez hangozhat úgy is, hogy fukarkodni akarunk a találkozón, de nem erről van szó. Mi inkább úgy gondoljuk, ez egy olyan alternatíva, ami megmutatja, nem kell két kézzel szórni a pénzt egy randin sem, anélkül is sok mindenre van lehetőség.

Séta fagyival

A fagylaltozás kortalan és megunhatatlan. Hiába választunk tökéletes ízt, azért a másikéból is biztosan lehet csenni egy kiskanálra valót. Ez a fajta kacérkodás pedig mindig megfűszerezi a randi hangulatát. Télen a tea vagy a forraltbor természetesen kiválthatja a fagyit.

Image by marymarkevich on Freepik

Önkénteskedés

A közös érdeklődési kör mellett a közös program egy jó célért szívmelengető randi lehet. Felkereshetünk egy kutyamenhelyet, ahol a sétánkhoz választhatunk kutyusokat, akik nagyon hálásak lesznek, hogy kimozdulhatnak a kenelekből. Két legyet üthetünk ezzel egy csapásra: az ilyen intézmények mindig szívesen veszik a segíteni akarókat, mi pedig, hála az állatoknak, elkerülhetjük az első randi néha zavarba ejtő hangulatát.

Túrázás, vízparti élmény

Ki a szabadba! Egy könnyed erdei séta, egy aktívabb túraútvonal bejárása, egy biciklikör, esetleg egy vízparti hely felkeresése is remek randihelyszín. A szabadstrandok ötletét hideg időben se vessük el. Takaróba burkolózva hallgathatjuk a hullámokat. Ha pedig mindkét fél nyitott további hasonló találkozókra, akkor egy hétvégi kempingezés szuper választás lehet.

Image by lookstudio on Freepik

Piknik

A friss levegőn, na meg egy kockás pléden étkezni nagyon hangulatos élmény. Ha az időjárás is kegyes hozzánk, akkor tökéletes randihelyszín a közeli park vagy egy panorámás pihenőhely. Fokozza a randi meghittségét, hogy a házi készítésű csomag szeretettel készül, legyen szó egy szendvicsről vagy egy süteményről.

Közös élmény fotókba zárva

Extra tippként pedig ne felejtsünk a randipillanatokról fényképeket készíteni. Évek múltán, a kanapén összekucorodva szintén tökéletes randi lesz a fényképek nézegetése, felidézve a közös élményeket és randihelyszíneket.

Nyitókép: Image by Drazen Zigic on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.