6 dolog, amit feltétlenül tudnod kell, ha munkamániással randizol

Minden ember más, ezért két ugyanolyan randevú, kapcsolat sincsen. Ennek ellenére vannak embertípusok, akik sok mindenben hasonlóak, és a viselkedésükben is sok azonos vonás felfedezhető.

Ilyen például a munkamániások egyre népesebb csoportja. Ők azok, akik mindig dolgoznak, mindig elfoglaltak, mindig sietnek valahova. Ők azok, akik, ha tehetnék, talán még a randit is villámgyorsan lezavarnák, hogy aztán rohanhassanak vissza a munkahelyükre.

Velük egy kapcsolat nem könnyű, így mielőtt randevúzni kezdesz egy munkamániással, nem árt, ha néhány dologgal tisztában vagy!

Nem tudnak élni a telefonjaik nélkül

Abban a pillanatban, ahogy reggel kinyitják a szemüket, máris az e-maileket ellenőrzik. Állandóan arra törekednek, hogy ne maradjanak le semmi fontosról, mert nem akarják, hogy egy lehetőség esetleg kicsússzon a kezeik közül. Még ha barátaikkal és családtagjaikkal vannak, akkor is megtalálják a módját, hogy ellenőrizzék beérkező leveleiket, és válaszoljanak azok kérdéseire, akikkel együtt dolgoznak. Őket nagyon nehéz rávenni arra, hogy tegyék le a telefont, pihenjenek, és élvezzék a pillanatot.

Utálják, ha valaki vesztegeti az idejüket

Azok az emberek, akik energiájuk nagy részét a karrierjükre fordítják, nem értékelik, ha valaki lelassítja őket. Nekik fontos a saját idejük, és ezt nem is rejtik véka alá. Millió más dolguk van, mint valaki más érzései vagy gondolatai miatt aggódni. Velük nem lehet fecsegni, cseverészni semmiségekről.

A főnökük fontosabb lehet nálad

Munkájuk során mindent megtesznek azért, hogy főnökeik és ügyfeleik boldogok legyenek. A legnagyobb megelégedést az jelenti számukra, ha a nap végén az ágyukban fekve elmondhatják, hogy eredményesek voltak. Diadalt éreznek, amikor látják, hogy elszántságuk és erőfeszítéseik megtérültek. A siker arra ösztönzi őket, hogy még többet tegyenek, így ha a főnök füttyent, biztos, hogy azonnal ugranak – mindegy, mi az ára.

Nagyon türelmetlenek

Forgatják a szemüket, ha valami nem helyénvalót mondasz. Rád csattannak, ha megváltoztatod a tervet. És nem túl sokat gondolkodnak azon, lelépjenek-e, ha az idejüket vesztegeted. Az ő életük olyan pörgős és zsúfolt, annyi minden történik egyszerre, hogy ha te nem tudsz lépést tartani, jobb, ha bele sem kezdesz velük egy viszonyba.

Szinte soha nem mennek nyaralni

Nem a legjobb ötlet elrángatni őket nyaralni, de talán egy vasárnap délutáni vásárlást a szupermarketben élvezni fognak. Ha remek randevút szeretnél, mindig gondold át, hogyan spórolhatsz nekik időt. Ha két dolgot össze tudsz hangolni, ami számukra hasznos, máris megnyerted a szívüket.

Egyszerűen nem érdeklik őket a romantikus kapcsolatok

Őket a siker érdekli és élteti. Az igazság az, hogy nincs szükségük kapcsolatra. Vagy szereted őket, és azt, amit csinálnak, vagy egyáltalán nem. Nem kényszerítheted őket arra, hogy téged válasszanak a karrierjük helyett, mert ez soha nem fog megtörténni. De kemény munkával elnyerheted a bizalmukat, és egy nap talán úgy fognak szeretni, ahogy vágysz rá – és ahogy megérdemled.

Coffee man photo created by drobotdean – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.