5 tulajdonság, amit minden férfi értékel a nőkben

férfi

Hogy mit keresnek a férfiak a nőkben, olyan bullshit téma, amit ezerszer körbejártunk már. És igazából nem is nekünk kellene írni róla, a hiteles az lenne, ha egy férfi ragadna tollat, és megfogalmazná nekünk, nőknek, mit is néznek meg először, mit várnak el egy első randin, és mit egy kapcsolatban.

Addig azonban, amíg ez nem történik meg (várjuk az olvasói leveleket a témában!), megpróbáljuk mi pontokba szedni, mik lehetnek azok a jellemvonások, amik fontosak lehetnek egy férfi számára (is).

Ez is érdekelhet: 5+1 apróság, amit a férfiak is nagyra értékelnek egy kapcsolatban

Persze, mindenkinek más az ízlése, mindenki mást talál vonzónak, azonban egyértelműen vannak olyan vonások, amelyek univerzálisak, amiket minden férfi fontosnak tart. Itt nem a külsőségekre gondolunk, mint az alak, a kilók, a haj hossza, és nem is a nők korára…

Hanem például olyan tulajdonságra, mint a

Gyengédség
Mai modern, felgyorsult világunkban a férfiak azt mondják, hogy korántsem kapnak annyi gyengédséget és törődést, amennyire igényt tartanának, mivel a nők egyre nagyobb figyelmet fordítanak a karrierjükre. Egyes férfiak szerint, nekünk nőknek egyszerűen már nincs időnk rájuk.
A férfiak tudat alatt olyan nőre vágynak talán, aki képes szelíd és gondoskodó lenni. Akivel megoszthatják a hobbijukat, aki képes megérteni őket.

Intelligencia
Mikor a férfiakat megkérdezik, mi számukra a legvonzóbb egy nőben, az intelligencia az, amit mindegyikük kiemel.  A hiedelemmel ellentétben a legtöbb férfi olyan partnert keres, aki intellektuálisan egyenlő vele. Igen, a férfiak szeretik, ha egy nő okos és intelligens, mert szeretnek egy olyan nővel beszélgetni, aki szellemileg egy szinten van velük.

Önazonosság
Férfit akarsz fogni? Légy nyitott, önazonos. Álszerénység kizárva!  Sose beszélj az exedről, a hibáidról és sose hánytorgasd a kiszemelted hibáit sem. Ellenben bátran beszélj bármi másról.

Egyediség
Jó hír a nők számára, hogy a férfiak szeretik, ha valaki egyedi. Érdemes másnak, érdemes bátornak lenni. Van valami, amit szeretsz magadban? Helyezd előtérbe, tanulj meg kicsit játszani vele, és máris jó lapokkal indulsz a társkeresős játékban.

Intimitásban is magabiztos
Természetesen az intimitás sem maradhat ki a felsorolásból, hiszen a szexualitás szerves része a párválasztás folyamatának. Ahogy a nőknek sem, a férfiaknak sem mindegy, milyen együtt az ágyban. Ha nem félsz az intimitástól, felszabadult és magabiztos tudsz lenni, aki el meri mondani mit és hogyan szeretne, biztosan meghódítod a férfit.

nyitókép: Image by solominphoto on Freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.