Randevú fiatalabb férfival? Íme 5+1 ok, ami miatt érdemes

Mindannyian arra vágyunk, hogy megbecsüljenek. Szeretnénk valakit, aki mellettünk lesz még a legnehezebb pillanatban is. Érett embernek kell lennie, aki kész a tiszteletre, megértésre. A probléma az, hogy általánosságban azt gondoljuk, erre csak egy nálunk idősebb férfitól számíthatunk – pedig ez nem feltétlenül igaz.

Egy fiatalabb férfi is lehet érett gondolkodású, és egy fiatalabb férfival is lehet minden szempontból kielégítő, nagyszerű a kapcsolat. Ehhez azonban mindenképp az kell, hogy a korkülönbség helyett magára a kapcsolatra és annak előnyeire koncentráljon a nő.

De mi az előnye annak, ha egy nő fiatalabb férfival randevúzik? Összeszedtünk párat:

1. Naná, hogy a szex az egyik

Mindenki tudja, hogy a nők szexualitása sokkal később éri el csúcspontját, mint a férfiaké. Könnyen lehet, hogy a tökéletes párosítás éppen egyfajta Stifler mamája és egy fiatal férfi párosa, ahol épp az a jó, hogy nem egyidősek. Az ideális párosítás a szex szempontjából a huszas évei elején járó férfi és a harmincas nő. 

Igaz a mondás, hogy mindenki csak akkor öreg, ha önmagát öregnek érzi, ha pedig a nő fiatal párja mellett lélekben megfiatalodik, sok olyan dologban lehet része, amire álmában sem gondolt.

És mielőtt vád érné a fiatalokat: nem, nem csak a szexre hajtanak. Bár lehet, hogy egy randevú után kevésbé érdekli őket a házasság, ez azonban nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem akarnak komoly kapcsolatot.

2. A fiatalabb férfi nem elfogult

A nőkkel ellentétben a fiatalabb férfi nem fog a korkülönbség miatti ostoba bizonytalanságokkal foglalkozni. A fiatalok közül nem egynek életében legalább egyszer volt kapcsolata tapasztalt hölggyel. Kedvelik ezt a helyzetet, ráadásul büszkék is idősebb barátnőjükre.

3. A fiatalabb férfi rugalmasabb

Nem arról van szó, hogy le tudnak hajolni nyöszörgés és hátfájás nélkül. A fiatalok pszichológiailag és érzelmileg rugalmasabbak.

Könnyebb meggyőzni őket valamiről, és könnyebben is fogadnak el más álláspontokat. Gondolkodásmódjuk a velük lévő nőt is rugalmasabbá teszi, nem egyszer kibillenti a komfortzónájából. Egy kis felüdülés pedig sosem árt.

4. A fiatalabb férfi kísérletező kedvű

Tény, hogy a fiatalabb generáció mindig kevésbé konzervatív, mint az idősebbek. Ezért mindig készen állnak a kísérletezésre, szeretnek új dolgokat kipróbálni, felfedezni, és erre ösztönözhetik a velük kapcsolatban lévő nőt is. Előnyük még, hogy soha nem ítélik el az esetleges könnyelműséget vagy gyerekességet, sem a bolondságot, amit az idősebbek olyan gyakran megtesznek.

5. Ambiciózus

Általánosságban elmondható, hogy ami a fiatal férfiaknak hiányzik a zsebükből, azt leleményességgel és ambícióval pótolják. Általában a fiataloknak még vannak anyagi nehézségeik, kevesebb a jövedelmük, ezért nem feltétlenül futja nekik drága étteremre, utazásra.

Azonban a magas jövedelem csak idő kérdése sokuknál, mivel többükben ég az ambíció és a tűz, így amelyikük többet akar, és ismeri a pénz értékét, az előbb-utóbb megkeresi a megfelelő mennyiségű pénzt. Közben pedig a velük lévő nő is sokat tanulhat.

+1. Minden nő életre kel egy fiatalabb férfi mellett

A fiatalabb férfiakban az a legjobb, hogy velük hirtelen megnyílik egy másik világ. Velük a nő elkezd emlékezni arra, hogy nem csak munka és otthon van a világon. Vannak rögtönzött bulik, klubok, filmek, táncok és sok más szórakoztató tevékenység. Olyan dolgokat mutatnak meg, amiről az idősebb nő nem is hallott. Velük megtelik minden élettel és színnel.

Ha egy nő magánál fiatalabb férfival kezd kapcsolatot, sok mindenre fel kell készülnie – mások rosszallására is. Egy azonban biztos. Mindenkinek a szívére kell hallgatnia – nem mások véleményére.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.