Ha szereted a másikat, a prioritásaid megváltoznak

Ha szeretsz valakit, akkor ő lesz a prioritási listád tetején. Persze ez nem azt jelenti, hogy nélküle nincs értelme az életednek, hogy elhanyagolod miatta a barátaidat, a munkádat. Vagy feladod érte az álmaidat. 

A prioritások megváltozása azt jelenti, hogy vele töltöd a szabadidőd nagy részét. Az érzéseid komolyak iránta. A boldogsága ugyanolyan fontos, mint a saját boldogságod. 

Ha szereted a másikat, ő lesz az egyetlen számodra.

Nincs A vagy B verzió. Egyértelműen el tudod dönteni megéri-e elfogadni egy kollegád ital meghívását, mikor a párod vár rád otthon. Vagy belemenj-e egy ártatlannak tűnő flörtbe mással.

Persze az, ha valaki a listád tetején áll, az nem azt jelenti, hogy mindig ő a legfontosabb. Mert vannak napok, amikor egy fontos munkamegbeszélés alatt nem tudsz visszaírni neki. És vannak hétvégék, amikor inkább a barátaiddal töltöd az időt. 

Nem várja el, hogy miatta mindent feladj és az életed csak róla szóljon.

Ha ő is szeret téged nem sértődik meg, ha néha mással is foglalkozol, nem csak vele.

Olykor elég, ha úgy mutatod ki, számodra ő az első, hogy lerakod a telefonodat azért, hogy nyugodtan tudjatok beszélgetni. Megmutatod, hogy figyelsz rá. Igyekszel, hogy ne tölts túl sok időt nélküle, és azon is dolgozol, hogy ne bántsd meg semmivel. Hiszen az neked is fájna.

Gondoskodsz érzelmi szükségleteiről, még ha ez olykor több erőfeszítésedbe is kerül.

Rövid, kedves üzeneteket küldesz neki. Különböző programokat találsz ki, hogy elkerüljétek a monotonitást. Kimutatod felé mennyire értékeled őt.

S legfőképpen biztosítod arról, hogy azért változtak meg a prioritásaid, mert ő az életed fontos részét képezi.

Pair photo created by halayalex – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.