Boldogságod alapja az elengedés

A boldogság nem egy örökké fenntartható állapot. A perc töredéke, a ráeszmélés pillanata, hogy most minden a helyén van. Persze vannak képességek, amelyek segítenek, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Ilyen az a képesség, ha tudsz elengedni.

Ha képes vagy elfogadni, hogy egyes embereket, akik elszívják energiáid vagy menni akarnak, el kell engedni, megkönnyíted a saját dolgod. Ehhez meg kell találnod a bátorságot magadban ahhoz, hogy elfogadd: hiába akarod az ellenkezőjét, vannak, akik sosem fognak úgy szeretni ahogy te szereted őket.

Meg kell tanulnod bízni a megérzéseidben. Hallgatnod kell a belső hangodra, ha azt súgja, egy ember nem jó neked.

Az élet nem mindig könnyű, éppen ezért ne nehezítsd meg magadnak még jobban azzal, hogy nem engeded el azt, ami és aki nem szolgál téged.

Jobb az árral úszni, mint ellene küzdeni. Ha tudatosítod magadban, hogy a jó dolgokhoz és a számodra megfelelő emberek megtalálásához idő kell, megkönnyíted magadnak a várakozást. Ha van türelmed kivárni azt, ami és aki igazán boldoggá tesz, és el tudod engedni az elvárásaidat, boldogabb életet generálhatsz magadnak. Ha képes vagy elengedni azt, akit szeretsz, és ő visszatér hozzád, akkor tényleg hozzád tartozik.

kép forrása: Freepik

Ha megtanulsz figyelni a belső hangodra, ami megsúgja, ha valami nem jó neked és elengeded azt, boldogabb életet élhetsz. Hidd el, nincs szükség arra, hogy harcolj mások szeretetéért, figyelméért, mert az vagy megszületik valaki szívében, vagy nem. Kierőszakolni lehetetlen.

Tanuld meg elengedni azt, amit látni akarsz, és összpontosíts arra, ami a célod.

Éld meg teljes szívvel az életed, és ne csábulj el olyan irányba, ami valaki más vágyait tükrözi. Nem kell szuper vékonynak lenni, Barbie babára hasonlítani, ha az nem a te vágyad. Ne akarj megfelelni külső elvárásoknak. Ne legyél ügyvéd, ha rajzolni szeretsz. Az elhivatottság ma már nagyon nagy kincs. Kevés ember van, akinek hivatása van, nem „csak” munkája.

Hogyha megteszed a tőled telhetőt, megtanulsz várni, és a saját boldogságod tartod szem előtt, akkor minden rendben lesz. A jó dolgok megérkeznek hozzád akkor, amikor megértél rájuk, se korábban se később. Csak engedd el azokat a dolgokat, embereket, akik nem szolgálják jóléted. Bízz az ösztöneidben, engedd el az elvárásaidat, és máris boldogabb életed lesz.

kiemelt kép forrása: Freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.