A számodra megfelelő embereket nem szabad elengedned

Akik szerető szívvel fordulnak feléd nem fognak magadra hagyni, amikor rosszra fordulnak a dolgok körülötted. Nem sétálnak ki akkor az életedből, amikor a legnagyobb szükséged lenne rájuk. Nem hagyják, hogy egyedül próbáld legyőzni félelmeidet.

S nem vetnek meg azért, mert nem tudod mindig kontrollálni érzelmi kitöréseidet.

Inkább a vállukat kínálják fel neked, hogy tudj zokogni és aztán újra mosolyogni. Mert a megfelelő emberek nem menekülnek el tőled, csak azért, mert bukkanókon át vezet utad. Nem ijednek meg attól sem, mikor megmutatod nyers énedet. Sőt, inkább értékelik, hogy őszinte vagy velük, mindig, minden körülmény között.

Meghallgatnak, tanácsot adnak, de hagyják, hogy azt csináld, ami számodra a legjobb. Nem akarnak irányítani, csak kísérnek utadon. Sosem hiányoznak mellőled, mert nekik fontos a személyed, s időről-időre felkeresnek, hogy megbizonyosodjanak testi és lelki egészségedről.

A számodra megfelelő emberek feltétel nélkül szeretnek és fogadnak el téged.

Csak azok távoznak életedből, akiknek érzelmeik tiszavirág életűek voltak. Akik elárulnak, becsapnak, és nem tudnak szeretni olyannak, amilyen vagy. Éppen ezért, ha olyan lép ki életedből, aki a negatív oldaladra fókuszál, arra nincs szükséged.

Nem kellenek olyan emberek az életedbe, akik a kétség magjait ültetik el szívedbe.

Őket nyugodtan engedd szabadjára, mert csak időlegesen volt szerepük életedben, és nem az, mint amit vártál. Fogadd el, hogy nem mindenki fordul feléd szerető szívvel, bármennyire is szeretnéd. De ezen ne rágódj sokáig, csak tanulj a történtekből és hagyd őket továbbmenni a saját útjukon. Elvégre ők csak epizódszereplők voltak életedben. Nem főszereplők. Viszont a megfelelő emberek sosem fognak önként eltűnni mellőled. Ők mindig maradnak veled.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.