A nők négy leggyakoribb sikamlós fantáziája

Rengeteg mindenről fantáziálunk életünk során. Párkapcsolatról, utazásról, pénznyereményről. Ezeknek a vágyaknak egyike-másika be is következhet. Más azonban a sikamlós, intim fantázia, mert ezeknek nem kell mindenáron bekövetkeznie. Hiszen egy tabunak minősülő aktusról vagy szituációról való ábránd erősen izgató lehet, a legtöbb esetben valójában nem akarjuk megtenni.  

Teljesen egészséges szerepet játszani vagy új dolgokat kipróbálni az ágyban; nagyszerű módja lehet annak, hogy a párok feldobják szexuális életüket. De bizonyos fantáziákról nehéz beszélni a partnerünkkel, vagy egyáltalán nem is szeretnénk, mert azt a kis titkot, szívesen tartjuk meg magunknak. Hiszen lehet, hogy orális szexről fantáziálunk egy vadidegennel, ám az egyáltalán nem azt jelenti, hogy meg akarjuk csalni a párunk.

De vajon melyek a leggyakoribb erotikus fantáziáink?

Image by halayalex on Freepik

Együttlét hármasban

A csoportos együttlét az egyik leggyakoribb erotikus fantázia a nőknél. Mindenhol kezek, forró érintések, őrjítő vágy és kielégülés – erre vágyik a legtöbb nő. Együtt lenni több férfival tudat alatt ugyanakkor hatalmas figyelmet, csodálatot is jelent a nőknek, talán ezért is szerepel ez a fantázia a leggyakoribbak között.

Együttlét egy másik nővel

Még azok a nők is fantáziálnak erről, akik egyértelműen heteroszexuális beállítottságúak. Egy nőről szóló szexi álom nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki hirtelen nem szereti a férfiakat. Egy másik nőről szóló fantázia szólhat arról a vágyról, hogy a nők az orális és a csikló stimulációjára összpontosítanak, és ezt szeretnék leginkább átélni.

Hevesen és gyorsan, valami váratlan helyen

Sok nő fantáziál arról, hogy egy jóképű férfi belép az ajtón, és elragadja őt. Van valami hihetetlenül dögös abban az emberben, aki letépi rólunk a blúzt, leszaggatja a fehérneműt, majd feldob a konyhaasztalra, vagy a falnak dönt, és minden porcikánkat felfalja.  Természetesen ez a fantázia nem arra utal, hogy vágyunk az erőszakra. Csupán a zabolátlan, ellenőrizhetetlen, féktelen szenvedélyre. Arra, hogy valaki elveszti tőlünk az eszét.

Együttlét egy ismerőssel, aki nem a párunk

A főnök, a barátnő férje vagy a csinos szomszéd is gyakran feltűnik a nők fantáziájában. Nem kell megijedni. Nem azért van, mert tudat alatt el akarjuk csábítani őket, vagy valami tervünk van velük. Csupán azt jelenti, hogy a szexuális vágy és a kielégülés egyik legnagyobb ellensége az unalom, különösen a hosszabb távú kapcsolatokban. Ha a nő valakiről fantáziál, akit ismer, az részben annak a ténynek köszönhető, hogy az a valaki rendszeresen felbukkan a valós életben, és mert a nő újdonságra, rejtélyre vágyik.

A domináns kapcsolat, a kiszolgáltatottság, a nyilvános szex, egy ismeretlennel történő aktus szintén a leggyakoribb fantáziák között szerepel. És miért is ne.

A fantázia csak fantázia. Semmi egyéb szerepe és jelentősége nincs, mint egy kis izgalom és kielégülés.

nyitókép: Image by fxquadro on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

1 Hozzászólás
  1. A bajok akkor kezdődnek, mikor dolgok valósággá válnak és az egyik fél „valamivel” többet szeretne/akar, mint a másik… :/

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.