Tippek férfiaknak, akik egyedülálló anyával randiznak

Az egyedülálló anyák nem ufók. Extra előkészületeket sem igényel velük egy randi, csupán kicsit több rugalmasságot, kompromisszumkészséget, spontaneitást.

Nem akarnak ők sem mást, mint amit minden nő – hogy megértsék és tiszteletben tartsák őket és a szükségleteiket, hogy szeretve legyenek és szerethessenek.

Az ő esetükben azonban a férfiaknak tisztában kell lenniük néhány dologgal, hogy egy esetleges kapcsolat könnyebb legyen:

Számukra a család az első

Az anyák védelmező lények, akik a gyermekeiket helyezik előtérbe. Ez a helyzet egy friss kapcsolat esetében kicsit furcsa lehet, hiszen a férfinak tudomásul kell venni, hogy valaki más minden körülmények közt előbbre való, mint ő és a friss szerelem.

Egy anyánál bármikor előfordulhat, hogy le kell mondania a terveit, hogy gondoskodhasson a gyermekeiről. Előfordulhat az is, hogy nem tud időben szólni, ha változik valami, sőt, az is, hogy a gyerekeket választja egy megbeszélt program ellenére.

Határaik vannak

Fontos, hogy a férfi tiszteletben tartsa és elfogadja azokat a határokat, amiket a nő szab saját magával, a gyerekeivel és a család bármely más tagjával való kapcsolatában. 

Ezek a határok kapcsolatosak lehetnek a gyerekekkel való találkozással, az éjszakai ottalvásokkal, a nevelési stílussal vagy sok egyéb dologgal. Legjobb ezeket átbeszélni, a súrlódások elkerülése miatt.

Gyakori a lemondott program

Egy egyedülálló anyánál nagyon sok váratlan dolog jöhet közbe. Előfordulhat, hogy telefonhívást kap az iskolából gyermeke egészségi állapotáról, vagy részt kell vennie valamilyen kötelező programon, amiről a gyerek elfelejtett időben szólni. Az élet mindenkinek oszt nem várt lapokat, de az egyedülálló anyának egyszerre több lappal kell zsonglőrködnie.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy kevésbé van oda a férfiért, akivel randevúzik. Valószínűleg ezekben az esetekben ugyanolyan rosszul érzi magát, mint a férfi, és nagyon frusztrált, amiért meghiúsul a program. De anya, nála ezzel számolni kell.

Minden nő más, mindnek mások az igényei, amit a férfinak a kapcsolat elején ki kell ismernie. Ha valaki egyedülálló anyával randevúzik, az igények megtöbbszöröződnek, és a hangsúly, a szükségletek is máshol lesznek. Ezeket néha nem könnyű teljesíteni, hisz a férfinak ingoványos terület, rengeteg tanulnivalóval.

Ám korántsem lehetetlen a szerelem egy egyedülálló anyával. Ha a férfi hajlandó türelemmel, tanulási kedvvel és kellő lazasággal nekivágni a kapcsolatnak, ha megbocsájt magának az esetleges baklövésekért, megoldja a felmerülő konfliktust és hagyja, hogy a kapcsolat természetes módon fejlődjön, egy csodás, színes kapcsolat alakulhat ki, ami megéri az áldozatot.

Happy parents photo created by senivpetro – www.freepik.com

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.