Ha a férfi igazán szeret…

… hall téged. Nem csak úgy csinál, mintha, hanem tényleg. Igazán figyel rád, meghallgatja, amit mondasz és át is gondolja. Mert ad a véleményedre, mert fontos neki, amit gondolsz.

Ha a férfi szeret, áldozatot hoz érted. Olyan dolgokat is megtesz, amihez csöpp kedve sincs. Miért? Mert gyűlöli, ha boldogtalannak lát. Ha kell átrendezi a terveit, vagy kilép a komfortzónájából, a cél az, hogy boldognak lásson téged.

Ha a férfi igazán szeret, olykor megmutatja sebezhetőségét. Amikor egy férfi szerelmes, bízik az érzéseiben, és meg meri mutatni legbelső érzéseit. Több mindent mondd el magáról, megnyílik.

A férfi, ha szeret, még a legrosszabb napjaidon is szépnek lát. Akkor is, ha nem vagy gyönyörűre kisminkelve, mint a legelső randin, ha szép ruha helyett kinyúlt melegítőt viselsz, és smink helyett csak a mosolyodat. Ő éppen azt fogja szépnek látni. A mosolyod, a nevetésed és a személyiséged, ami elbűvöli őt.

A férfi, ha szeret, büszke rád. Függetlenül attól, hogy fantasztikus anya, keményen dolgozó nő vagy kreatív alkotóművész vagy, az erőfeszítéseidet észreveszi, és nem felejti el megemlíteni, mennyire csodálatos, amit csinálsz.

Tesz róla, hogy tudd - az erőfeszítéseid nem maradtak észrevétlenek.

Ha a férfi igazán szerelmes, meg fog tenni bármit, hogy megtartson. Harcol is érted. Számára nem lesz más alternatíva, csak te. Jóban és rosszban.

Ha a férfi szeret a családodat is tiszteli. Tudja, hogy ők hozzád tartoznak, számodra fontosak, s ha ő maga nem is szereti meg őket, tisztelettel bánik velük – miattad.

Lehet, hogy te már nem hiszel a mesékben, és annyi pofont kaptál, hogy úgy gondolod, ilyen férfi csak a gyerekmesékben létezik, de ez nem így van.

Tényleg ilyen egy férfi, ha igazán szeret, s ha majd te is találkozol vele, és bizonytalan leszel érzéseiben, csak keresd ezeket a jeleket. Lehet, hogy nem mondja majd napjában ezerszer, szeretlek, de a viselkedése árulkodó lesz. És ha jól figyelsz, érted majd, miről mesél a viselkedése.

EZ IS ÉRDEKELHET: 6 DOLOG, AMIRE EMLÉKEZZ EGY ÚJ KAPCSOLAT LÉTESÍTÉSEKOR

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.