Ha egy férfi szerelmes

Ha egy férfi szerelmes Jó reggelt üzenetet küld, mert az első gondolatai közt szerepelsz. Felhív, mert hallani akarja a hangod, akkor is, ha nincs különösebb közölnivalója veled. Gyertyafényes vacsorára hív, aztán két karjába zár, bort nyit és együtt tölti veled az éjszakát. Összebújik veled, és nem erőlteti, ha máshoz fáradt vagy.

De másnap reggel így is friss croissant-nal és kávéval ébreszt fel.

Ha egy férfi szerelmes figyel arra, mit mondasz neki. Tudja mi a kedvenc virágod, és délután azzal vár a munkahelyed előtt. Meglep apróságokkal minden ok nélkül, nem vár velük különleges alkalmakra. Lehet, hogy nem mondja ki, hogy szeret, de apró figyelmeségekkel a tudtodra adja.

Pontosan tudja mikor kell megszólalnia és mikor kell hallgatnia, amikor kiöntöd neki a szíved. Egyre többet akar veled lenni, de nem telepszik rád.

Ha egy férfi szerelmes meg akar ismerkedni a családoddal és a barátaiddal. S ő is hazavisz a családjához és barátaihoz. Ha olyan társaságba mentek, ahol nem ismersz szinte senkit, büszkén fogja kezed, és bemutat mindenkinek.

Hisz benned, ezáltal önbizalmat ad neked. Bátorít, hogy tedd meg amire vágysz.

Elengedi a kezed, ha arra van szükséged. Ugyanakkor tárt karokkal vár mindig vissza. Megosztja veled, mit tart fontosnak az életben, sőt a félelmeiről is beszél neked.

Te pedig tudod, hogy fontos vagy neki, ha kitárja előtted a szívét.

Ha egy férfi szerelmes gondoskodni akar rólad és együtt akarja az életet élvezni veled. Azzal, hogy elfogad téged olyannak, amilyen vagy segít abban, hogy az élet minden területén merd félelem nélkül önmagad adni. Nem akar más embert faragni belőled, mert úgy vagy jó neki, ahogy vagy. S lássuk be ennél szebb szerelmi vallomás nemigen van.

EZ IS ÉRDEKELHET:

2 hozzászólás
  1. Az a nő, aki ilyen férfit kap, becsülje meg! Mert ez eléggé nagy kincs, ritkaság. Egy része lehet, hogy megvan, de teljesen – szerintem – sosincs. Csak vágyunk rá!

  2. Szeretet végtelen és türelmes, ahogyan viselkedünk mi férfiak a szeretett nővel ugyanazt a tükröt kapjuk vissza tőlük. Bocsánatot kérni és megbocsájtani, nagy erény.

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.