Ha azzal a férfival találkozol, aki olyannak szeret, amilyen vagy

Az a férfi, aki igazán szeret, bebizonyítja neked, hogy az őszinteség, az udvariasság és a tisztelet még nem kopott ki mindenki szótárából. Nem érzi tragédiának, hogy elnézést kérjen, ha hibát követett el, és nemcsak a jóban, hanem a rosszban is kitart melletted.

Időről-időre elmondja majd neked, milyen gyönyörű vagy, s nem fél kimutatni mennyit jelentesz neki. Olyan egyszerű gesztusokat tesz, mint, hogy megfogja a kezed az utcán, vagy homlokon csókol.

Amikor azzal férfival találkozol, aki a jövőjét veled képzeli el, akiben meg tudsz bízni, újra hinni kezdesz a szerelemben. Becsüld meg őt és magad, ha úgy érzed mellett végre hazataláltál. Ne vedd természetesnek! Mert az a férfi, aki úgy szeret téged, ahogy vagy, ritka kincs.

Nem fél kimondani, hogy szeret. Nyílt lapokkal játszik és őszinte.

Az a férfi, aki olyannak szeret, amilyen vagy, nem hagyja, hogy mérgesen feküdj le aludni. Órákat vezet azért, hogy este melletted hajthassa álomra fejét. Minden hátsó szándék nélkül meglep olykor valami aprósággal. Kinyitja előtted az ajtót, és lesegíti kabátod.

Becsüld meg azt a férfit, aki mellett jobb emberré akarsz válni..

Amikor olyan férfival találkozol, aki tudja hogy a szerelem nem játék, nem kell a szívedet féltened. Megtanítja, hogy az őszinteség és az érzékenység nem gyengeség.

Amikor olyan férfival találkozol, aki rögtön válaszol, ahelyett, hogy kétszer is meggondolná mit mondjon, aki erőfeszítéseket tesz a kapcsolatotokért, értékeld.

Mert a jófiúkat nem kell megváltozni. Amin változtatni kell – neked – az az, hogy elhidd, igenis van olyan férfi, aki olyannak szeret, amilyen vagy.

Mindenki megérdemli, hogy olyannak fogadjál el, amilyen.

Ezért becsüld meg azt a férfit, aki tettekkel bizonyítja, mennyire szeret, mert ha nem teszed és elengeded őt, egy életen át bánni fogod.

Kiemelt kép forrása: Freepik

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.