A homlokcsók a férfitól az igazi szerelem jele

Tudtad, hogy a csók típusa, amit a férfi ad meghatározza a szándékait? Szerelem, szenvedély vagy valami más vezérli? Az, hogy hová adja a csókot, elárulja az igazat. Minden helynek más jelentése van, mint ahogy minden csóknak más az íze is.

A homlokcsókok ritka gyöngyszemek. Aki homlokára kapja társától a csókot, biztos lehet benne, hogy a kapcsolatuk igazán különleges. Ez azért van, mert ezek a csókok ritkák, és soha nem tervezettek. Ez teszi őket értékesebbé. 

A homlokcsókok hosszan tartó és tartalmas kapcsolatot jelentenek két ember között. Gyengédséget és őszinte szeretetet mutatnak, és sokkal többet jelentenek, mint egy egyszerű, szájra adott csók.

Egy aranyos, ártatlan csók az arcon megmutathatja a szimpátiát, egy kézcsók tiszteletet bizonyít, egy romantikus és érzéki csók az ajkakon pedig a legmélyebb fantáziáról árulkodik. A homlokcsók viszont azt mutatja, hogy egy személy valóban törődik, és minden ébrenléti órában a társára gondol.

A homlokcsók a törődés és a szeretet szimbóluma. 

A rejtett szándékok nélküli tiszta szerelem szimbóluma, a végső bizonyítéka annak, hogy valaki a másikkal akar lenni a hálószobán kívül, törődik az érzelmeivel, és vele tervezi a jövőt. Azok a férfiak, akik homlokon csókolnak egy nőt, szeretik és megértik őt, ezért nem félnek megmutatni érzelmeiket. 

Egy homlokcsók a vigasz és a vigasztalás jele is a férfitól, amikor a nő úgy érzi, hogy az élet több lapot osztott neki, mint amennyit éppen elbír.

Homlokcsókot ad a férfi akkor is, amikor hálás azért, hogy a nő, a szerelme kitöltötte lelkében az űrt. Hálás, hogy van neki, hogy létezik, hogy könnyebbé és teljesebbé teszi az életét. Lehet, hogy nem tudja szavakkal kifejezni, de egy homlokcsókon keresztül mégis jelzi.

Ha pedig egy férfi szex közben vagy utána ad homlokcsókot, azt jelenti, hogy szenvedélyesen rajong.

A férfiaknak megvan a maguk finom módja a szeretet, törődés és ragaszkodás kifejezésére, amit mi, nők, néha figyelmen kívül hagyunk. A férfiak szeretik eljátszani, hogy mind macsók és alfák, de ha szerelmesek, érzelmeiket az intimitáson keresztül fejezik ki, így ha egy férfi homlokon csókol, annak oka van.

Azt mondja el vele: Tökéletes vagy!

EZ IS ÉRDEKELHET:

1 Hozzászólás
  1. És közben még az imádott NŐ hajának fenséges illatát is élvezhetem…! 😊

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.