Aki tudja, hogy a nevetés gyógyít – Ryan Reynolds

Másfél évtizedet várt arra, hogy eljátssza a legviccesebb szuperhőst. Türelme kifizetődött. Igaz, sokat tett a film népszerűsítéséért is.

Az 1976. október 23-án született Ryan Reynolds bármit is csinál, abba belead apait-anyait.

Gyermekként meglehetősen ideges természete volt. Ezért is történhetett, hogy középiskolában drámából megbukott. Na persze, ma is inkább vígjátékokban szeretik a nézők.

Játszott Wesley Snipes oldalán, és ölte a vámpírokat, Denzel Washingtonnak pedig be is húzhatott egyet egy közös filmjükben, mégis lámpalázas volt. Pedig megszokhatta volna a kamerákat, hiszen tinédzserkorában már a Nickelodeon egyik sorozatában volt állandó szereplő. Így ismerkedett meg Alanis Morissette-tel is, akivel egy ideig egy párt alkottak.

A Penge című filmben

El is jegyezték egymást, de aztán Ryan hollywoodi csillaga emelkedni kezdett. Megismerkedett Scarlett Johansonnal, akibe első látásra beleszeretett, ekkor szakított Morissette-tel, aki egy egész albumot írt fájdalmáról. Igaz, csak a Torch című számot ajánlotta Reynoldsnak, de ez őt akkor már nem igazán hatotta meg.

Fülig szerelmesen, alig egy év után elvette színésznő kollégáját. De a láng amilyen gyorsan fellobbant, ki is aludt köztük. Egészen pontosan akkor, amikor Reynolds megkapta a Zöld Lámpás szerepét, amiért nem is lelkesedett annyira, mert akkor már olvasta a Deadpool képregényt.

De hiába vette fejébe, hogy eljátssza a hozzá hasonlított Wade-t, senki nem akarta a megfilmesítést. Így aztán a Zöld Lámpással aratott mérsékelt sikert. A második részre már nem is bólintott rá, pedig itt ismerte meg Blake Lively-t, akit két év múlva el is vett feleségül, és akivel azóta született három lányuk, s Hollywood egyik álompárját látja bennük mindenki.

Boldogságát csak fokozta, hogy végre valahára a Deadpoolt is megfilmesítették és övé lett a főszerep. A siker érdekében Koreától Ausztráliáig promótálta a filmet. Kosztümjében a gyerekekkel ment csokigyűjtésre is.

A siker nem is maradt el. Már két részt megért a film, s a harmadikat is hamarosan forgatják.

Persze Ryannek van komolyabb oldala is. Édesapja Parkinson kórban halt meg a kilencvenes évek közepén. A Michael J. Fox Alapítvány rendszeres támogatója és nem egy jótékonysági maratonfutáson is részt vett, hogy pénzt gyűjtsön. Egy Gin márkát is felvásárolt és azt minden filmjébe belecsempészi azóta. Azt mondja az üzleti élet nagyobb fegyelemre tanította.

Az elvárások csalódáshoz vezetnek.

Így tudja kibontakoztatni kreatív oldalát is. Ugyanis ír is, forgatókönyvet például. A rajongóival is megáll beszélgetni, és nem bánja, ha közös fotót kérnek vele. Tudja, hogy fontos a jó marketing. Barátjával, Hugh Jackmannel versenyeznek is azon, kinek van több követője. A közösségi hálót is marketingre használja.

Manapság apaként és forgatókönyvíróként tevékenykedik, és persze színészkedik is. Pár éve beválasztották a világ legszexibb férfija közé, de ezen ő csak nevetett. Mi pedig vele együtt nevetünk, mert egy férfiban az egyik legvonzóbb tulajdonság, ha meg tud nevettetni egy nőt…

EZ IS ÉRDEKEL:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.