Olyan társat keress

Olyan társat keress, aki nem töri össze szívedet és nem gázol bele lelkedbe. Aki képes veled együtt sírni és nevetni, akár egy B kategóriás filmen is. Olyan társat keress, aki tud beszélni az érzéseiről, és nem játssza azt, hogy ő a megingathatatlan kőszikla.

Olyan társat keress, aki feltétel nélkül tud szeretni.

Olyan társat keress, aki barátságos az emberekkel. Aki látja, milyen nagy szükség van egy-egy őszinte mosolyra, azoknak, akiknek fáj a szíve. Aranyat ér az olyan társ, aki segítő kezet nyújt a bajban levőknek. És meglátja az elesettek szemében ragyogni a könnycseppet.

Olyan társat keress, aki pozitív képes maradni egy negatív szituációban is. Aki nem veszti el a fejét akkor sem, ha a dolgok nem úgy mennek, mint ahogy ő szeretné. Ha valaki a legjobbat kívánja nyújtani szeretteinek, azt a feltétel nélküli szeretet vezérli.

Ha ilyen emberrel találkozol, tarts vele tovább az útján. S tanulj tőle szeretni.

Olyan társat keress, aki nem csukja be az ajtaját előtted, ha rosszra fordulnak a dolgok. Aki a problémák gyökerét keresi, hogy meg tudja oldani azokat. Lehet, hogy ő inkább hallgat, ha valami bántja, mert nem akar mások terhére lenni, de ha rátaláltál egy ilyen társra, fogd a kezét, akkor is, ha látod csendben szenvedni.

Óvd a kapcsolatod az ilyen emberrel, ha egyszer rátaláltál. És eszedbe se jusson becsmérelni őt, ha sírni látod. Érezz vele együtt, úgy, ahogy ő teszi, mikor neked van rá szükséged.

Sose vedd természetesnek, ha egy igaz ember melletted van, és képes megnyílni előtted!

Inkább mutasd ki szeretetedet és törődésedet felé és ő hálás lesz érte. Mert az, aki a feltétel nélküli szeretet útjára irányít, az őszintén, tiszta szívvel szeret téged. Ő akkor sem hagy majd cserben, ha nehéz idők jönnek. Mert ha egyszer elnyerted szerelmét, akkor az örökre szól, nem „csak” néhány hétre…

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.