A lelkem szeresd!

Nekem nem kell megmentő. Én csak szeretve akarom érezni magam. Egy olyan férfi által, aki figyel rám és fogja a kezem, ha úgy érzem, egyedül már nem bírom. Nekem nem kell csillogó autó, drága ruha, csak az érzés, hogy hazatértem, mikor a karjaiba vesz életem párja.

Nekem nem kell más, csak az, hogy a testemen túl a másik a lelkemet is lássa.

Nekem olyan szerelem kell, amiben végre elhiszem magamról, hogy szerethető vagyok. Elfogadott és megértett, úgy, amilyennek az anyatermészet megalkotott. Nekem olyan társ kell, akivel egy harmadik életre is vigyázni tudok. Olyan párra vágyom, aki nem csak két hétig segít nekem, hanem folyamatosan figyel rám, és ha nem csinálok valamit jól, szól.

Nekem nem kell olyan férfi, aki folyton a hibáimat keresi. Én arra vágyom, aki mellett fejlődni tudok, hogy büszkévé tegyem. Aki miatt jobb emberré akarok válni, mert felragyogtatja lelkem és szívembe új érzéseket ültet el. S ezért mindent megteszek azért, hogy boldoggá tegyem.

Nekem nem kell apapótlék, elnyomó figura, aki a nőt kevesebbre tartja magánál.

Aki azt hiszi, hogy minden lány szeret takarítani és főzni mindenkori urának. Olyan férfira vágyom, aki már kilépett a múlt évezredből és látja, hogy egy nő számára is fontos a karrier. Aki megérti, hogy az anyaság csodája mellett még saját álmait is felszeretné építeni a másik, és ezért nem kelt benne bűntudatot egy percig sem.

Nekem nem kell más csak egy olyan társ, aki őszinte és figyelmes. Akinek a testem változása egy új élet kihordása miatt nem ürügy arra, hogy máshol keresse a kielégülést. Olyan szerelemre vágyom, amelyben a lelkem békére lel és a szívem a másik kezébe adhatom. Mert érezni akarja mindazt, ami egy dobbanásban érte és neki szól…

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.