Miért kezelik másképp az alfa nők a szakítást?

Az alfa nők hatalmas erővel és olyan hihetetlen kisugárzással rendelkeznek, ami mindig a figyelem középpontjába helyezi őket. Mindig tudják, hogy mit akarnak, és meg is szerzik azt. Azonban annak ellenére, hogy hidegnek és céltudatosnak látszanak, ők is tudnak szeretni.

Az alfa nő szívét nem könnyű megnyerni

Mivel az alfa nő megszokta és jól kezeli az élet kihívásait, függetlensége gyakran megfélemlít, távolságtartásra késztet másokat. Pedig ő is érez, és folyamatosan arra törekszik, hogy mindenkiben a jót lássa. Éppen ezért előfordul, hogy olyan embernek adja a szívét, aki nem érdemli meg. Az alfa nő azonban, mikor erre rájön, egy percet sem habozik, nem pazarolja az idejét arra, hogy olyan valakit szeressen, aki nem szereti őt viszont. Bátran továbblép, anélkül, hogy visszanézne.

EZ IS ÉRDEKELHET: AZ ERŐS, MAGABIZTOS NŐ

Az alfa nő hatalmas öntudattal rendelkezik

Az alfa nő soha nem stresszel valaki elutasítása miatt. Hihetetlen erős az önbecsülése: nem foglalkozik mások ítéletével, nem fél az újrakezdéstől, mert mindenek felett hisz önmagában.

Elég intelligens ahhoz, hogy tudja, a dolgok néha nem úgy működnek, ahogy szeretné. Ezért, ha valaki már nem akar része lenni az életének, akkor nem harcol érte. Tisztelettel elbúcsúzik és távozik.

Ez az egyik fő oka annak, hogy nem sérül egy szakítás során. Soha nem próbálja meg visszaszerezni azt, aki nem tudta értékelni a szerelmét. Soha nem lesz az a kétségbeesett nő, aki hajnali 2 órakor hívja exét, és könyörög, hogy jöjjön át. Ehelyett ő az, aki túljut azon, aki összetörte a szívét. 

Ő az, aki kecsesen továbblép, miközben büszkén felemeli a fejét.

Az alfa nő másként kezeli a szakítást, mint mások

Az alfa nő tökéletesen képes gondoskodni magáról. Számára a szakítás utáni továbblépés esély arra, hogy energiáját végül személyes növekedésére összpontisítsa, hogy több időt fordítson azokra a dolgokra, amik elősegítik a továbblépést.

Ismeri jól a saját értékeit, ezért soha nem veszíti el a hitét abban, hogy valaki, aki jobb, végül bekopog az ajtaján. 

És bár tudja, hogy önmagában is teljesen jól meglenne, mégis tudja, hogy a szeretet nélküli élet nem olyan, amit élni érdemes. Ezért bármit is tesz, akármilyen magasságot is hódít, mindig szeretettel teli szívvel és reményekkel teli lélekkel teszi. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.