Egy erős nő, ha búcsút int

Egy erős nő, ha búcsút int, nem sír sokáig. Nem kényszerít, hogy maradj, nem zokog az ajtóban, nem küldözget könyörgő üzeneteket napokig.

Méltósággal enged el.

Egy erős nő tudja, hogy csak egy életünk van, és az az egy véges, így kihasználja minden pillanatát, s téged sem kényszerít másra.
Ha menni akarsz, tiszteletben tartja döntésed, mert elfogadja, hogy boldogtalanul vergődni nem érdemes.

Ez is érdekelhet: Bókok, amiket mindenki szeret hallani

Tudja ő, hogy a figyelem és a szeretet olyan dolgok, amelyek senkire rá nem kényszeríthetők, s azt is, hogy a szeretetnek egyszerűnek és magától értetődőnek kell lennie.

Ő pedig inkább egyedül marad, de nem fog érzelmet ráerőszakolni senkire. Emlékszik rá, hogy ki ő, s tudja, hogy ő önmaga. Veled is, nélküled is.

Egy erős nő tisztában van vele, hogy mindegyik befejezés után egy új kezdet következik, és nem fél újra kezdeni, hisz elég bátor ahhoz, hogy újra kinyissa a szívét.

Nem zokog hát utánad, hanem elkövet mindent, hogy továbblépjen.

A távollét lesz az ő tüzelőanyaga a célok és álmok eléréséhez. Nem csak túlél, hanem önmagát is megvalósítja. Megtanulja jobban szeretni magát.

Így ha rájönnél, hogy rossz döntést hoztál mikor elhagytad, már túl késő lesz, mert továbblépett.

Ne félj, megbocsát neked, de soha nem fogja elfelejteni, amit tettél.

Amikor egy erős asszony azt mondja: ,,Viszlát”, az lesz az a pillanat, amikor rájössz, hogy ő nem veszített semmit, de te mindent elveszítettél. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.