5 sztárpár, akik forgatáson szerettek egymásba

Házinyúlra ne lőjj!, tartja a mondás, vagyis munkatárssal soha nem szabad szerelembe esni, mert csakis bajjal jár. Állítólag. Van, aki ennek ellenére megteszi, és a munkahelyén találja meg az igazit. És jól jár.

A sztárok közt is akad szép számmal, aki egy forgatáson esett szerelembe és találta meg a párját, akivel aztán össze is kötötte az életét. Természetesen vannak, akik nem bírták együtt sokáig, de szép számmal akad olyan sztárpár, akik a mai napig együtt vannak.

Például itt van mindjárt Rose Leslie és Kit Harington, akik a Trónok harca forgatásán kerültek közel egymáshoz 2012-ben. A lány Ygritte-et alakította, és a filmben is egy párt alkottak, amíg a karaktert meg nem gyilkolták. 2016-ban volt az eljegyzés, 2018-ban pedig az esküvő.

Blake Lively és Ryan Reynolds már több cikkünkben is szerepelt. Ők a Zöld lámpás forgatásán szerettek egymásba, a humoros pár kapcsolata azóta is zökkenőmentes. 2019-ben megszületett harmadik közös gyermekük is.

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar a Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán találkoztak 1997-ben. Kezdetben csak barátok voltak, a szerelem később alakult ki köztük. 2002-ben házasodtak össze, és a mai napig együtt is élnek, két közös gyermekük van.

Legendás szerelem Kurt Russell és Goldie Hawn kapcsolata, akik a The One and Only forgatásán találkoztak először 1966-ban, randizni viszont 1983-ban a Második műszak c. film forgatásán kezdtek. Pletykák ugyan felrebbentek az évek alatt, mégis együtt maradtak.

Daniel Craig és Rachel Weisz barátokból lettek szerelmespár, és magánéletüket nagyon óvják, mégis mindenki tudja, hogy évek óta boldog kapcsolatban élnek. 2010-ben egy thriller a Dream House hozta össze a párt, akik közt állítólag forrt a levegő a forgatáson. Viszonylag gyorsan összeházasodtak, s azóta közös gyermekük is született.

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.