5 férfi típus, aki soha nem fog megváltozni

Hány nő csalódott már a szerelemben, mert rossz férfival kötötte össze az életét? Sokan azért járnak így, mert a nagy szerelem idején nem tekintenek reálisan a párjukra, hanem hatalmas vattarózsaszín felhők közt lebegve irreális álomképet festenek maguknak.

A mesében akarnak hinni – abban, hogy a partnerük az ő kedvükért majd megváltozik, megkomolyodik, abbahagyja az ivást, nem hazudik, nem lép félre. 
Ha pedig valami mégsem alakul jól, a nők hajlamosak önmagukat hibáztatni és még több energiát fektetni a kapcsolatba – pedig van olyan férfi, aki soha nem fog megváltozni, bármennyi kompromisszumot is hajlandó kötni a nő, és bárhogy próbálkozik is.

Ez is érdekelhet: 3 CSILLAGJEGY, MELYNEK FÉRFI TAGJAIVAL NEM KÖNNYŰ A HÁZASSÁG

Ilyen például a…

Majd holnap férfi

Segítenie kellene a vásárlás során? Holnap tud segíteni. Meg kéne szerelni valamit? Majd holnap szakít rá időt. Öt éve nem voltatok nyaralni? Miért olyan sietős, a tenger nem megy sehova, és a kanapén olyan jó – és itthon van egy jó meccs a tévében, egy üveg sör …
A holnap férfi mellett a nőnek mindent meg kell tudni oldani – egyedül. A kapcsolat nem feltétlenül rossz, ha a nőt nem zavarja, hogy neki kell lenni a férfinak is, mert ezt a halogató életfelfogást az ilyen típusú férfi biztosan nem növi ki.

Üres szavak szónoka

Énekelhet ódát is a grandiózus tervekről és kilátásokról, a probléma az, hogy évek telnek el, de szavai csak szavak maradnak. Természetesen vállalkozást épít, házat vásárol, négy gyermeket nevel, és mindenkit Spanyolországba visz nyaralni, meg a Bahamákra … a nőnek pedig várnia kell 10-20-50 évet, és ha közben meg meri kérdezni, mi van a tettekkel a szavak helyett, a sértődött szónok tovább áll, hogy másnak mondhassa terveit mindaddig, míg az is meg nem unja a szócséplést.

Könnyű pénzre hajtó

Nem akar tanulni, nem akar fejlődni, igazából dolgozni sem. Ez a típusú férfi általában a sült galambot várja – vagy egy nőt, aki helyette dolgozik. Nem tervez előre, nem takarít meg, nem bír egy helyben maradni – mindent egyszerre akar. Éppen ezért ezt a típusú férfit általában vonzzák a nagy haszonnal kecsegtető, de kétes üzletek, a szerencsejáték. Csalások, kockázatos ajánlatok, kétes kapcsolatok – ez az, amibe mindig belemászik. Nem fél semmitől, mert nincs mit veszítenie – szerinte. Még arra sem vigyáz, amire néha, szerencsés esetben rábukkan.

Felelősség elől menekülő

Mindig valaki más a hibás egy ilyen ember problémájáért. Rossz házasság, kapzsi főnök, rossz kormányzat, rossz egészségi állapot vagy a rossz széljárás. De ő maga, ő sosem! Tudja, hogyan kell vállalkozást vezetni, bármit oktatni, akármit megjavítani. Csak éppen körülötte mindig van valami, ami ezt megakadályozza, mert természetesen ő soha nem felelős semmiért. Őt mindenki csak bántja, gáncsolja, kihasználja. Szerinte. Mindig csak a körülmények szegény, szerencsétlen áldozata.

Mindent tudó tévedhetetlen

Soha nem akarja megbeszélni se veled, se senkivel a terveket, segítséget sem kér másoktól. Mert ő jobban tudja, hogy mi legyen, mint bárki más. Neki könnyebb megbántani az egész világot, mint beismerni a saját gyengeségét vagy inkompetenciáját. Valódi zsarnok, aki nem szereti, ha valami nem úgy megy, ahogy ő akarja. Kapcsolataiban képtelen a kompromisszumra, nincs nála szürke, csak fekete vagy fehér. Úgy viselkedik, mint makacs kos – fejét a falba veri, de akkor is csak a saját igazát hajtja.

Akarata ellenére senki nem változtatható. Ha ő maga nem érzi szükségességét, és nem akar önmagán dolgozni, minden hiába.

Csábító ruhába bújni, gyerek születésével vagy mások példájával motiválni – van, akinél ezek a kezdeményezések nem jönnek be, semmit nem érnek.

Mindenki maga dönti el, meddig és mit tűr, de vannak típusok akiknél bizony felesleges a csodára várni! Csak egyszer élünk – nem mindegy, kivel!

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.