Anyám azt mondta, ezt a négy férfitípust kerüljem el

Anyának mindig igaza van. Vagy nem. De általában megéri meghallgatni. Mert a rutin, meg az évek mindenképpen az ő meglátásait támasztják alá. Meg, és ezt kár lenne tagadnom, még ha nyersen meg akaratosan is, azért egyértelműen a javamat akarja.

Bár amikor eltiltott életem első, és akkor szentül hittem, legnagyobb szerelmétől 15 éves koromban, komolyan haragudtam rá, és azóta is tett már megjegyzéseket az aktuális párjaimra, de a szent szabályát, ami szerint négyféle pasitípust mindenképpen érdemes elkerülni, a mai napig betartom. És jól is járok.

És, hogy anyukám szerint kiket érdemes mindenképp távol tartani? Máris sorolom:

Image by wayhomestudio on Freepik

A férfit, aki hazudik

Az a férfi, aki hazudik a kis dolgokról, nagy dolgokról is hazudni fog. Kis füllentés belefér, takaróznak sokan, de akinél a kis lódítás nem gond, nem fog habozni a nagy hazugságoknál sem. A hazugság pedig olyan árulás, ami nem fér bele egy normális kapcsolatba.

Mindenki megérdemli, hogy olyannal legyen, aki igazat mond, akinek van gerince a kellemetlenebb tényeket is felvállalni. A hazudozás lavinát indíthat el, ami tönkre tehet mindent. Jobb elkerülni.

A férfit, akinek jó ideje nincs munkája

Olykor nagyon nehéz munkát találni és megtartani. Természetesen mindenki életében lehetnek rövidebb munkanélküli időszakok, ez még nem minősít senkit. Ám ha egy férfinak egy év alatt egyszer sincs munkája, az már gond.

Vannak ugyanis olyan férfiak, akik egyszerűen nem szeretnek dolgozni. Lusta, motiválatlan anyuka kicsi fiai, akik másoktól várják el, hogy gondoskodjanak róluk. A szüleiktől, aztán a barátnőjüktől. Jobb, ha egy ilyen fiúval nem kerülünk kapcsolatba.

A férfit, akinek több nőtől, több gyermeke van

Mindannyiunknak vannak csomagjai, amiket cipelünk magunkkal életünk során, visszük a kapcsolatainkba is. Többünknek bizonyos korban már van gyermeke, exe, túl van egy váláson vagy rossz párkapcsolaton. Ez rendben is van így.

Ám különbség van aközött, hogy egy férfinek három gyereke van egy kapcsolatból, vagy három gyereke van három különböző kapcsolatból. Ez utóbbi ugyanis sok mindent elárul egy férfiról.

Egyrészt azt, hogy szeret védekezés nélkül szexelni – NAGYON.

Másrészt, bár valószínűleg vágyott a gyermekre, annyira már nem, hogy vele is maradjon. Se vele, se az anyukájával. Egyikkel se. Ezek után mire lehet számítani tőle? Egy negyedik gyerekre, akit aztán egyedül nevelhetünk fel?

Még ha azt is mondja, megváltozott, ennek kicsi a valószínűsége. És még akkor is – túl nagy a poggyász, és túl sokrétű, amit aztán cipelni kell.

A férfit, aki nem önellátó

Nincs szexisebb egy pasinál, aki képes magára főzni, és maga körül kitakarítani. Ez ugyanis egyértelműen megmutatja, hogy ő tud gondoskodni egy otthonról, és a benne élőkről, hogy lehet rá számítani – még ha nem is pont a főzésben meg a takarításban.

Vannak olyan férfiak, akik nem csak egy tésztát nem tudnak megfőzni, de nem tudják kifizetni a számláikat vagy kezelni a felnőtt ügyeket. Rájuk pedig egyáltalán nem lehet számítani.

nyitókép: Image by master1305 on Freepik

EZ IS ÉRDEKELHET:

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.