3 csillagjegy, melynek férfi tagjaival nem könnyű a házasság

A házasság, a párkapcsolatok alapból rengeteg odafigyelést, munkát igényelnek, azonban vannak olyan csillagjegyek, melynek tagjaival az átlagnál is nehezebb az élet. Azt persze nem mondjuk, hogy érdemes őket messziről elkerülni, mert azért nem olyan rosszak ők, hogy soha senkivel… de azért jobb, ha mindenki felkészül: velük együtt élni nem lesz sétagalopp.

Ez is érdekelhet: ELBŰVÖLŐ, KÜLÖNC, GYÖNYÖRŰ? MELYIK VAGY TE?

Rák

A Rákokat két csoportra lehet osztani: vannak azok, akik szeretik a családjukat, de ugyanakkor ingerlékenyek, unalmasak és kritikusak, és vannak azok a Rákok, akik lényegében passzívak, lusták és közömbösek. Ez utóbbiak általában azért házasodnak, hogy juttatások, örökség vagy társadalmi státusz tulajdonosává váljanak, vagyis bizonyos kedvezményeket akarnak kapni.

Még akkor is, ha a Rák szereti a feleségét és a gyermekeit, soha nem fog teljes elégedettséget érezni, mindig talál majd valamit, amit kritizálhat, vagy amivel elégedetlenkedhet. Hű csak akkor marad, ha minden igényét kielégíti a felesége otthon.

Ez is érdekelhet: SIKERES AKARSZ LENNI A SZERELEMBEN? EZT KELL TENNED HOZZÁ A CSILLAGJEGYED SZERINT!

Skorpió

A Skorpióval csakis egy módon lehet harmónikus kapcsolatot kialakítani: vakon kell követni minden kérését. A Skorpiók utálják az uralkodó nőket, régimódiak és szeretnék megmutatni, ki a főnök a háznál. Imádják a feleségüket és a gyermekeiket, és karrierjük is gyakran szárnyal, ami lehetővé teszi számukra, hogy sikeresen gondoskodjanak családjukról.

A Skorpiók szívében végtelen szeretet van a családjuk iránt, bár gyakran nem tudják, hogyan kell ezeket kifejezni. Vele házasság sikeres, ám fel kell rá készülni, hogy minden vágyát teljesíteni kell, mind az ágyban, mind azon kívül is.

Nyilas

A Nyilas férfiaknak sokkal inkább szükségük van egy bölcs és tapintatos nőre, mint más jelek képviselőinek. A jegy képviselői óriási érdeklődést mutatnak a körülöttük lévő világ minden része iránt, és mindenben részt is akarnak venni, ami körülöttük történik – gyakran a család és az otthon kárára.

A Nyilassal élni nem olyan nehéz, de mellette a stabilitásnak nyoma sincs, és a jegy szülöttje szörnyen türelmetlen a szabadságát korlátozó dolgok iránt, így a párjuknak folyamatosan bővítenie kell a látókörét, hogy ne maradjon le, és ne váljon unalmassá.