Sztárpárok, akik fittyet hánynak a korkülönbségre

A szerelem nem korhoz kötött. Elérhet 6 évesen az oviban és elérhet 60 évesen is, de elérhet látszólag ésszerűtlen személy iránt is.
Sokan fujjognak, ha valaki sokkal idősebb, vagy sokkal fiatalabb személlyel kezd el randevúzni, de vannak párok, akik bizony nem törődnek a szokásokkal.

A sztárok közt is akadnak, akik fittyet hánynak a korkülönbségre, és bebizonyítják, hogy lehet az évek száma köztük 10, vagy akár 40 év is – a szerelem ne ismer korlátokat.

Nikki Reed és Ian Somerhalder (10 év)

A 10 év korkülönbség ezen a listán bizony a legkevesebb, és be kell valljam, Ian és Nikki közt ez nem is igen látszik. Hogy a 41 éves színész ennyire fiatalos-e, vagy a 31 éves párja tűnik kisit idősebbnek a smink miatt, nem tudom. Az viszont tény, hogy kerek 10 év van köztük.

Adam Levine és Behati Prinsloo (10 év)

Szintén 10 év van a Maroon 5 frontembere és top modell kedvese közt. 2012-ben kezdtek randizni, s bár rövid időre szakítottak, hamar rájöttek, hogy csakis együtt képzelik a jövőt.

Priyanka Chopra és Nick Jonas (10 év)

Nem volt fontos a korkülönbség az amerikai popsztárnak és az indiai megasztárnak sem, még annak ellenére sem, hogy az ő esetükben a 10 év plusz Priyanka-é. A szerelem azonban szerelem, így 2018-ban nagy csinnadrattával össze is házasodtak.

Blake Lively és Ryan Reynolds (11 év)

Hollywood álompárja, akik a 11 év ellenére is imádják egymást. Szépek, sikeresek, humorosak és botránymentesen élik életük, tényleg, csak szeretni lehet őket.

Jay-Z és Beyonce (12 év)

Számtalan Grammy, rengeteg album, 3 gyerek és sok-sok botrány kövezi a több, mint 10 éve házas sztárpár útját. Ennek ellenér együtt vannak, 12 év ide vagy oda.

Hugh Jackman és Deborra Lee-Furness (13 év)

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness azok közé a sztárpárok közé tartoznak, akik közt szintén az asszony az idősebb, ám ez nem befolyásolja több, mint két évtizede tartó szerelmüket.

Matthew McConaughey és Camila Alves (13 év)

A színész és modell kedvese 2012-ben házasodtak össze, bár addigra már három közös gyermekük is született. Náluk sem mérvadó a 13 éves korkülönbség.

Hilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan (16 év)

Több mint tíz éve van együtt az amerikai színész és kedvese, s nemrég a boldogító igent is kimondták. A 16 éves korkülönbség dacára 2 gyermeket nevelnek, és szerelmük töretlen.

Amal és George Clooney (17 év)

Mindannyian tudjuk, hogy a sztár és sikeres, jogász felesége között sem csak 1-2 év a korkülönbség, Amal mégis bekötötte Hoolywood legsármosabb agglegényének a fejét, s azóta két gyermeket is nevelnek csodás egyetértésben.

Heidi Klum és Tom Kaulitz (17 év)

Idén nyáron Heidi ismét hozzáment 17 évvel fiatalabb kedveséhez a Tokio Hotel egykori gitárosához, Tom Kaulitzhoz. A 46 éves modell és 29 éves zenész párja már egy ideje házasok, de a nyáron megtartották a saját szertartásukat is, természetesen bulival egybekötve.

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham (20 év)

Lélegzetelállítóan szép Jason Statham modell kedvese, így nem is csoda, hogy a színész oda van érte, feledve a 20 évnyi korkülönbséget, ami Rosie-t sem izgatja, hisz már közös gyermekük is van.

Harrison Ford és Calista Flockhart (22 év)

2002-ben kezdtek el találkozgatni, és 8 év után, 2010-ben össze is házasodtak. Harrison pedig, a 22 év korkülönbség dacára, ma is odavan feleségéért.

Természetesen vannak, akik még ennél nagyobb korkülönbséggel is boldogan élnek, és miért ne tennék? Hiszen az életkor csak egy szám…

Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.