Sztárpárok, akik hisznek a házasságban

Amikor egy híresség megházasodik, néhány cinikus fog egy stopperórát, hogy számolja a napokat, hónapokat vagy néhány évet, amíg a válásra sor kerül. Van, mikor be is következik, amire a cinikusok számítanak, ám nem mindig. Vannak olyan hírességek ugyanis, akik hisznek az ásó-kapa-nagyharangban, és még évtizedek után is boldogan élnek.

Rita Wilson és Tom Hanks – 32 éve házasok


Nem tudjuk a pár közül ki a szerencsésebb, Rita, vagy Tom, de mivel ott vannak egymásnak, legyen az állás döntetlen. 1981-ben ismerkedtek meg egy forgatáson és 1988-ban házasodtak össze.
A Forest Gump színészének korábban már volt egy házassága, de Rita még nem volt férjnél Tom előtt. A titkuk? Tom szerint: „A boldog házasság titka az, hogy a megfelelő nővel kell összeházasodni. Nekem szerencsém van Rita-val.”

Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley – 31 éve házasok

Ki ne szerette volna, ha a pop bálvány, Jon Bon Jovi eljön érte és megszökteti? Nos valószínűleg nagyon sokan, de erre senkinek nem volt semmi esélye. Az énekes ugyanis 1989-ben feleségül vette a középiskolai kedvesét, Dorothea Hurley-t, és soha nem is nézett másra. Ez aztán a szerelem!

Meryl Streep és Don Gummer – 42 éve házasok

1978-ban házasodtak össze, és házasságuk azóta is megingathatatlan. „Minden felmerülő kérdésről beszélnie kell, még a legkisebb dolgokról is – mondta egyszer Meryl Streep – Meg kell hallgatni a partner problémáit, javaslatait és tanácsát, és el kell fogadni, hogy nem mindig lehet igazunk. A beszélgetés a kulcs a sikeres házassághoz.”

EZ IS ÉRDEKELHET: AKI MÉLTÓSÁGGAL TUDOTT MEGÖREGEDNI – MERYL STREEP

Susan Lucci és Helmut Huber – 51 éve házasok

Susan Lucci körülbelül 24-szer válhatott el szappanopera-hősnőként, de a való életben a férjével, Helmut Huberrel kötött házassága nem volt megbontható. Az Emmy díjas színésznő és férje az idén 51. házassági évfordulójukat ünneplik!

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick – 32 éve házasok

1988-ban házasodtak össze, egy évvel azután, hogy találkoztak a Lemon Sky című film forgatásán.  Házasságuk titka, hogy mindig éreztetik egymással a szeretetüket. Kevin még mindig úgy gondolja, a felesége a legszebb nő az egész világon.

Mark Harmon és Pam Dawber – 33 éve házasok

NCIS színésze, Mark Harmon 1987-ben vette el Pamet, tehát 33 éve vannak együtt. Bár a boldogságuk titkát megtartották maguknak, bármi is az, működik.

Denzel Washington és Pauletta Pearson – 37 éve házasok

1983-ban vette el a vallásos színész feleségül Paulettát.
,,Nem tudom mi a válások aránya, vagy, hogy a színészek gyakrabban válnak-e, de az biztos, hogy a házasságért dolgozni kell. Ez egy elkötelezettség. Küzdeni kell érte, mert a mézeshetek nem tartanak örökké.” – mondta Washington.

Jeff Bridges és Susan Geston – 43 éve házasok

Jeff 1974-ben találkozott jövendőbeli feleségével, Susan Gestonnal a Rancho Deluxe film forgatásán, és miután a házasságtól való félelme elmúlt, 1977. június 5-én elvette. Nos, egyértelműen szörnyen félelmetes dolog lehet a házasság, ha ők még most is házasok, nem igaz?

Lisa Kudrow és Michael Stern – 25 éve házasok

1987-ben ismerkedtek meg, de nem siettek összeházasodni. 1995-ben aztán mégis igent mondtak egymásnak, és mai napig nem bánták meg.

Jamie Lee Curtis és Christopher Guest – 36 éve házasok

Jamie férje Christopher Guest színész és dalszerző. Curtis akkor szeretett bele, mikor látott róla egy fotót egy magazinban. Rámutatott, és közölte a barátnőjével, hogy hozzá fog feleségül menni. 5 hónap múlva, 1984-ben meg is valósította a tervét. Csodálatos, tökéletlen és bonyolult az életük, de Curtis szerint ilyen egy igazi házasság.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick – 23 éve házasok

1991-ben egy partin találkoztak, és csak 6 év randizás után házasodtak össze 1997-ben. Náluk a szeretet átjárja a levegőt. Talán ez, talán a színésznő filozófiája segített nekik, ami szerint a házastársaknak tisztelniük kell egymást, és sosem szabad versenyezniük egymással.




Még nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Az email címed nem jelenik meg.